Komentari na vest

Orlići ostali bez medalje, ali nema razočaranja: Cilj ostvaren – dobili smo igrače za seniorsku reprezentaciju

j

jedan N Grbic

pre 11 meseci

Kao najtrofejniji dvoranski sportista svih vremena u Srbiji sa 21 medaljom u reprezentaciji u mladjim kategorijama nije nikada sa reprezentacijom uzeo medalju..U seniorima bio olimpijski sampion.Pametnom dosta. Koga zanima juniorsko prvenstvo
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Rezultati u juniorskoj konkurenciji i sportu nemaju veze sa kasnijim i vaznijim seniorskim...U juniorskoj konkirenciji je Srbija visestruki finalista i sampion Evrope u fudbalu , kao i prvak sveta...Nole nikad nije bio najbilji junior ali zato je najbilji teniser svih vremena..Gde su Kecmanovic, Olga Danilovic i mnogi drugi...Hrvatska u juniorskoj ne moze da pipne deciniju i jace, ali zato imaju jedno srebro i jednu bronzu za 5 godina i na dva mundijala ..U sustini ovo je sve nebitno...
P

Pa

pre 11 meseci

Ozbiljan prodavac magle!Da si se malo manje samoreklamirao a puno više pripremao taktički bilo bi nam bolje.Ova deca su velikog kvaliteta i zaslužili su bolji rezultat!Jedini srednji bek u selekciji,Čabrilo,je igrao pi 5 minuta po utakmici!
0

011

pre 11 meseci

Ko je slusao tajm out selektora i uspesnost napada nakon njega , jasno je o kakvom dunsteru trenerskom se radi. Generacija za zlato iz tri pokusaja ostala bez njega.Rss deli odgovornost.
S

Sale 19

pre 11 meseci

A po čemu je to generacija za zlato? Čisto onako, došlo ti u glavu? Šta bi sa Špancima, Dancima, Mađarima, Šveđanima i još nekim drugim? Jesu li i to generacije za zlato? Koliko zlata su osvojili iz tri pokušaja? Ovo što je postignuto, jeste izvanredno. Teodorović je sa svojim stručnim štabom i ovim momcima uradio fenomenalan posao. A to što ti pišeš, to je samo iz čistog ličnog interesa.
T

Tastatura

pre 11 meseci

Teodorovicu,pusti pisanje komentra. Svi znamo da siti.