""
""

Partizan bolji od Primorca, Zvezda slavila u Zagrebu

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.17. | 21:22

Srpske ekipe uspešne u uvodnim mečevima prve i druge Jadranske lige u vaterpolu

Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde pobedama su počeli takmičenje u prvoj, odnosnoj drugoj Jadranskoj ligi. Crno-beli su u elitnom rangu kao gosti savladali kotorski Primorac sa 10:7 (2:2, 2:1, 3:3, 3:1), dok je Zvezda u drugoj ligi takođe na strani savladala zagrebački Medveščak sa 6:2 (1:0, 1:1, 2:0, 2:1).

Izabrane vesti

Primorac je dočekao crno-bele na gradskom bazenu u Budvi, jer se njihovo plivalište rekonstruiše i tako će biti tokom cele sezone.

Najbolji strelac crno-belih na večerašnjoj utakmici bio je Marko Janković sa četiri gola, tri je dao Nikola Radonjić, a Filip Radivojević dodao je dva.

Zvezda je u Zagrebu pružila dobru partiju, pre svega u odbrani, a pobedu je osigurala  trećoj četvrtini. Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Veljko Tankosić, a golove su dali Petar Jović, Miloš Šuberić, Đorđe Tanasković i Marko Radović

Pobede u drugoj ligi upisali su i Vojvodina, Šabac i Valjevo. Novosađani su kod kuće savladali niški Nais sa 13:8, Šabac je kao domaćin bio bolji od Solarisa sa 7:2, dok je Valjevo na svom bazenu trijumfovalo protiv crnogorskog Katara sa 14:12.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Crna GoraHrvatskaSrbijaVK Crvena zvezdaVK PartizanVK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara