Milija Mrdak (©MN Press)
Milija Mrdak (©MN Press)

Partizan ne mora više da brine, kapiten ostaje u crno-belom

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 16:40

Vest koja može da obraduje sve one kojima su crno-bele boje bliže srcu jeste da će u OK ipak ostati kapiten Milija Mrdak

Nedostajao je još samo korektor...

Pronašao je Partizan novog dizača, vratio nekadašnje primače servisa, doveo libera, produžio ugovor sa nekolicinom važnih karika, ali je ostalo pitanje ko će biti u ulozi glavnog napadača. Vest koja može da obraduje sve one kojima su crno-bele boje bliže srcu jeste da će u klubu ipak ostati kapiten Milija Mrdak.

Izabrane vesti

Iako je delovalo da su male šanse za tako nešto, jer je Mrdak imao fantastičnu sezonu, do dogovora je došlo i saradnja bi trebalo da se produži na još godinu dana. Čeka se samo još zvanična potvrda iz odbojkaškog kluba.

Milija se prošlog leta vratio u srpsku odbojku, došao je u Partizan i u tom trenutku teško da je mogao da se nada da će podići čak tri trofeja. Međutim, kockice su se složile i crno-beli tim je postao noćna mora za protivnike, posebno za Vojvodinu koja je dugo vladala u našoj zemlji.

Sve je krenulo od Superkupa, posle je stigao i pehar u Kupu, a sezona je zavšena na šampionskom podijumu. Mrdak je imao ogromnu ulogu u pohodu na sva tri pehara, bio je pravi vođa i pokazao je da mu je s razlogom data kapitenska traka.

Tamo gde su Partizan i iskusni korektor stali prošle sezone, nastaviće u narednoj takmičarskoj godini. Uz odbranu tri trofeja, čeka ih i borba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Protivnici na prvoj stanici su Olimpijakos i Radnik iz Bijeljine.

Podsetimo, Partizan je tokom letnjeg prelaznog roka produžio ugovore sa Novicom Bjelicom i Lukom Tadićem. Vratio je u klub Lazara Marinovića i Stefana Skakića, koji su prethodne sezone igrali za Crvenu zvezdu, a došli su iz Ribnice dizač Predrag Bićanin i libero Miloš Krsteski.

U jednom trenutku je trener Bojan Janić za Sportski žurnal izjavio da postoji mogućnost da Partizan igra sa tri primača naredne sezone, bez korektora... Ali, s obzirom na to da će kapiten ostati - verovatno ta opcija pada u vodu.

Zna se koliko ekipama znači pravi ubojiti korektor.


tagovi

Milija MrdakOK PartizanOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara