Komentari na vest

Partizan otvorio novi dom na najlepši način, u nekadašnjem "Pioniru" zaustavljen Radnički

G

Goat717277384899292

pre 7 meseci

Partizan ima najujednaceniju prvu postavu u ligi kao i prosle godine, mada je libero slabiji, a najveci gubitak imaju na dizacu, sto ce biti veliki problem u kvalifikacijama za ligu sampiona, a i u nasoj ligi. Radnicki ima problem na primackoj liniji gde Pantic i Vukmirovic nisu ni blizu kvalitetu Stoilovica i potebnom kvalitetu za ligu, ni na prijemu ni u napada. Mladi bugarin korektor je nestabilan i puno gresi a klupu nemaju i poprilicno ce se muciti sa boljim ekipama u ligi, a posebno u evropi. Spartak iz Subotice bez servisa i igra samo na korektora, koji se posle 6-7 utakmica umorio i mucice se, sto je pokazala i igra protiv nekompletne Zvezde koju su jedva dobili, a utakmica sa Karadjordjem to potvrdila. Karadjordje je dosta dobro uklopljena ekipa ali je pitanje da li ce primacka linija biti konstantna, koliko ce vremesni Vemic moci da izdrzi, zajedno sa jos uvek mladim i nestabilnim Bekricem. Kao i sve druge ekipe Karadjordje nema klupu i mnogo ce zavisiti od toga koliko ce moci da izdrze veterani. Slicna je situacija i sa Ribnicom gde su Bojovic i Todorovic kao i sa Takovom. Kad se pogleda liga i ekipe najstabilnije prve postave, sto se tice godina, zrelosti i fizicke spreme imaju ekipe Partizana i Zvezde, dok je Vosa za nijansu slabija obzirom da ima bas mladu postavu za koju se moze ocekivati da dosta oscilira. Ostale ekipe imaju vremesne igrace, koji su na zalasku karijera, za koje je pitanje koliko ce fizicki moci da izdrze ligu, a sve ekipe imaju na klupi mlade, neiskusne i kvalitativno upitne igrace. U svakom slucaju bice zanimljivo jer ce se desavati iznenadjujuci rezultati koji ce zavisiti umnogome u tome koliko ce oscilacija biti u ekipama, sto zbog zamora ili povreda starijih igraca, sto zbog niskustva mladih igraca.
k

kg

pre 7 meseci

Radnički iako na papiru dobra ekipa, samo su obična grupa građana. Bez ikakvog reda i sistema. Konstantno neka svađ u terenu, predstavu nemaju ko šta treba da radi. Padne as, libero prebacuje na korektora što nije primio servis, a korektor zbunjeno gleda, nije ni znao da treba da prima.
s

samo jug

pre 7 meseci

Da bude pun pionir za kvalifikacije.Idemo u ligu sampiona.
P

Patrik Šik

pre 7 meseci

Da li negde imaju da se gledaju prenosi utakmica?
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Arena valjda prenosi.Nekad i RTS
0

07

pre 7 meseci

Nema više bilo prošle sezone a ove ipak verujem da u savezu shvatili da ne trebaju prenosi jer nema zanimljivih pojačanja da bi ih gledsla pa sto bi pustali prenose
S

Stefan p

pre 7 meseci

Na Areni je termin petkom od 19, prenosiće i mušku i žensku ligu. Utakmice kada je Partizan domaćin u obe konkurencije možda na TV Partizan. Mislim sa će i RTS prenositi neke utakmice. Moguće i RTV utakmice Vojvodine. Vredi probati i na yt kanalima klubova, kao i društvenim mrežama. Sad mi na prvu pada na pamet da je TENT tako prenosio utakmice kad su domaćini. Od platforme izgleda ništa.
t

tata Boza

pre 7 meseci

U dvorani "Aleksandar Nikolić“ u Beogradu od 24. do 26. oktobra igraće grčki Olimpijakos ,Radnik iz Bijeljine i Partizan.Arena prenosi sve tekme.
G

Gost82

pre 7 meseci

Nema prenosa. Savez naredio da se sklone kamere iz dvorana. I pored vazeceg ugovora. Zato ide tuzba.
s

samo jug

pre 7 meseci

Napred muska odbojka.Ulaganja u OK Partizan.Ostoja da uzme i ovaj klub.Idemo u ligu sampiona.Gde igra komsinica hahahaha
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Bravo.Tako je bre.Pionir za odbojku.Ovo je lepo.