(VK Radnički)
(VK Radnički)

Partizan sve jači: Stigao Vuk Drašković

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 22:23

Crno-beli doveli četvrtog vaterpolistu ovog leta, čeka se još jedan

Pet godina je prošlo od poslednjeg trofeja Partizana, ujedno duple krune, ali na Banjici se nadaju da bi mogli koliko-toliko da ugroze moćni Novi Beograd i kragujevački Radnički. Zato pokušavaju da formiraju što bolji tim, pa su u skladu s tim baš iz Šumadije doveli pojačanje, prenosi Sportklub.

U pitanju je Vuk Drašković, povremeni reprezentativac Crne Gore. Momak koji pokriva zgodnu stranu, a može da se snađe kao bek, stiže u Beograd posle samo nekoliko meseci provedenih u Kragujevcu, koji ga je početkom 2023. godine doveo s namerom da zameni Marka Radulovića, kad je ovaj prešao u ekipu Živka Gocića.

Izabrane vesti

Drašković je ranije nosio kapicu Primorca, gde se afirmisao i stigao do statusa mladog reprezentativca Crne Gore, s kojom je bio treći na Svetskom prvenstvu u Pragu. To iskustvo i realizatorske sposobnosti trebalo bi da budu adut u ekipi Miloša Korolije.

Pre Draškovića, crno-beli su doveli golmana Novog Beograda Žoao Pedra i ruskog centra Zamira Mirzijeva, dok se u klub, posle francuske epizode, vraito Petar Popović. Čeka se potpis talentovanog Džajdena Kutajara sa Malte.

Početak novog prvenstva Srbije zakazan je za 16. septembar.


tagovi

Vuk DraškovićvaterpoloVK PartizanVaterpolo transferiVK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara