Zečević (©Starsport)
Zečević (©Starsport)

Partizan u Zrenjaninu obezbedio plej-of

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.04.23. | 18:50

Crno-beli lako protiv Proletera – 30:23

Matematika je potvrdila još jednog učesnika plej-ofa rukometnog šampiona: posle lidera Arkus lige Vojvodine i njenog najbližeg pratioca Metaloplastike, mesto među četiri najbolja tima obezbedio je večeras i Partizan.

Crno-beli su u Zrenjaninu lako pobedili Proleter sa 30:23 i time pobegli petoplasiranoj Crvenoj zvezdi na nedostižno rastojanje. Još tri kola ostala su do kraja osnovnog dela prvenstva, ali kakvi će biti parovi plej-ofa još nije poznato, jer je „sigurica“ samo da će Vojvodina kao prvoplasirana dočekati doigravanje za titulu.

Izabrane vesti

Gotovo sigurno je da će poslednji u plej-of zonu utrčati Pančevo, kojem za taj rezultat nedostaje još samo bod.

Partizan je znao šta mu donosi pobeda u Zrenjaninu, pa je silovito krenuo u utakmicu. Poveo je 6:1 i već posle sedam minuta igre je imao u rukama prednost koju Proleter tokom celog meča nije uspevao da ugrozi. Najbliže dokle je domaći tim uspeo da dođe je minus od tri gola (10:13) u 22. minutu.

Odbio je Partizan taj pokušaj Proletera da mu se približi, na poluvremenu je bilo 19:15, pa u 44. minutu 22:17, razlika je lagano rasla do konačnih „plus sedam“ za goste iz Beograda.

Blistao je golman crno-belih Trnavac sa 17 odbrana, a u polju najefikasniji je bio Zečević sa pet golova, dok je u Proleteru Vukadinović postigao tri gola iz četiri pokušaja.



tagovi

RK PartizanARKUS ligaProleter Zrenjanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara