Komentari na vest

Partizanova renesansa: Od Prve lige 2018. do triple krune pet godina kasnije

OK PARTIZAN

pre oko 1 godinu

Ispali smo ali smo se posteno vratili i izborili sa svojim momcima za razliku od drugih u nekim drugim sportovima u kojima nisu imali ni pre ispadanja nikakvu tradiciju a odjednom se digli uz pomoc proverenih igraca.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Samo nam se vratilo ono sto nam je uskraceno/oteto pre osam godina, Janic, Bjelica i Mrdak su osovina ove ekipe, naravno, i Tanaskovic je bitan sraf, to su nasa cetiri stuba.
e

ejjj

pre oko 1 godinu

To sto imaju stranca u ekipi, to dosta govori npr ok CZ nema ni jednog stranca , i zasto se pravi da je ovo nekakvo cudo?

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Npr. zvezda ima igraca iz Venecuele, a koliko ja znam, Srbija nije anektirala taj deo Juzne Amerike. Koliko puta ste do sada izbegli ispadanje u kosarci, rukometu pa i odbojci, to ti nama reci? I naravno da je ovo uspeh, mi imamo daleko manji budzet od Vojvodine (bilo bi lepo kad bi ovako mogli i rukometasi, ali, tamo ce to ipak biti znatno teze mada se nikad ne zna, tako su ljudi mislili i za odbojkase), uzeli smo sva tri trofeja, imamo 6-1 protiv njih ove sezone, pobedili smo cak tri puta u Novom Sadu i dva trofeja uzeli direktno na njenom bunjistu, protiv vas smo preokrenuli u seriji, a igrali smo se sa vatrom kad smo izgubili u poslednjem kolu regularnog dela i time izgubili prednost domaceg terena u polufinalu o cemu sad tada podrobno pisao.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Vojvodina ima 3X veci budzet od cele lige plus imaju dve svoje filijale u Super Ligu Novi Sad i Karadjordjeva Topola Zvezda i Partizan po finansije se ne izdvajaju plus Partizan skroz mlada ekipa izuzev Mrdaka,Bjelice,i Kapura.