Odbojkaši Partizana (©MN Press)
Odbojkaši Partizana (©MN Press)

Partizanu treba partija sezone da bi nastavio evropsku priču

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.12.23. | 18:12

Crno-beli u četvrtak na Banjici igraju protiv Prometeja, koji je prvi duel dobio maksimalnim rezultatom

Loše izdanje u prvom duelu osmine finala CEV kupa verovatno će koštati odbojkaše Partizana plasmana u narednu fazu. Definitivno će crno-belima biti potrebna u četvrtak na Banjici partija sezone kako bi okrenuli situaciju u svoju korist...

Izabranici Bojana Janića su i u prethodnoj rundi uspeli da se izvuku iako su bili saterani uza zid. Izgubili su glatko u Beogradu protiv Luvena, a onda su na gostovanju prvo slavili - 3:1, a potom dobili zlatni set.

Izabrane vesti

Sad bi im trebalo nešto slično... Janić i njegovi momci sigurno da veruju da mogu do još jednog iznenađenja.

Njima je potrebno prvo da na svom terenu - na kome inače ne igraju domaća takmičenja, niti su igrali kvalifikacije za Ligu šampiona - pobede 3:0 ili 3:1, a onda da slave i u zlatnom setu.

U prvom meču, odigranom u Rumuniji, Prometej Dnjipro je pobedio Partizan prilično ubedljivo - 3:0 (25:19, 25:9, 25:15). Drugi susret na programu je u četvrtak od 18.00 časova.

Pobednik duela Partizan - Prometej igraće u plej-ofu, odnosno kvalifikacijama za četvrtfinale Kupa CEV (10. i 17. januar), protiv pobednika dvomeča između holandskog Dinama iz Apeldorna i turskog Fenerbahčea iz Istanbula, za koji igra Dražen Luburić.


tagovi

OK PartizanCEV KupBojan Janić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara