""
""

Pedi Lou o Vilijamsu: Nismo savršeni, a u nedelju treba da smo jaki!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.17. | 15:13

U korpi Vilijamsa u šampionatu konstruktora, trenutno je samo osam bodova. Šef tima misli ne da može, nego da mora bolje

Uoči VN Bahreina, sve oči su uperene u duel Ferarija i Mercedesa. Gde je u svemu tome Vilijams, pita se Pedi Lou, prvi čovek ekipe koja čak i sa Dajmlerovim pogonskim jedinicama nije uspela da sakupi više od osam bodova za šesto mesto u šampionatu konstruktora.
“Ovo su dani kada bi naše razočarenje trebalo pretvoriti u konstruktivan razvoj. Na nesreću, Lensova trka u Kini se lose okončala već u 10. krugu iako je imao veoma jake kvalifikacije. I na Masinoj strani smo imali jako bolno popodne u Šangaju”, kratak je komentar Pedija Loua na rezultate trke za VN Kine. Nakon toga, on se upitao šta će dalje biti, jer Vilijams ima znatno ozbiljnije aspiracije.
“Ima mnogo stvari koje je trebalo da uradimo drugačije. Nismo bili u mogućnosti da pokažemo pravi ritam svojih bolida i to je sada glavno. Zato se vraćamo u bazu da razradimo sve ponovo. Znamo šta treba da uradimo, jer moramo da se vratimo jači na stazu”, zaključio je Lou uz kratak komentar da očekuje dosta više od naredne trke koja se već u nedelju vozi u Bahreinu.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Filipe MasaFormula 1VilijamsVN Bahrein

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara