Radovan Majstorović
Radovan Majstorović

Pehar zlatnih odbojkašica Srbije stigao u Čačak

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.11.22. | 13:07

OSS i OK Sloboda-S omogućili su da pehar stigne i do odbojkašica iz grada na Moravi

Srpske odbojkašice su, nedavno, po drugi put postale prvakinje sveta i podigle pehar koji je danas stigao i u Čačak. Vredan trofej je u grad kraj Morave došao zahvaljujući dugogodišnjem treneru Radovanu Majstoroviću Libecu.

“OK Sloboda – S duži niz godina ima uspešnu saradnju sa OSS i nekadašnjim prvim čovekom Zoranom Gajićem (sadašnjim ministrom sporta, prim. aut.) i naravno nastavlja saradnju sa aktuelnim predsednikom Đulom Mešterom i Ivanom Kneževićem. Oni uspešno sarađuju sa svim klubovima u Srbiji. Naše devojke su uzele zlato u teškim uslovima, ali su izdominirale. Imale su svih 12 pobeda što se do sada nije dogodilo u odbojkaškom sportu. Promenio se selektor, izmenio se sastav koji predvodi fenomenalna Tijana Bošković i trofej je stigao”, ističe Radovan Majstorović.

Izabrane vesti

Vi ste zamolili čelnike saveza da pehar pošalju u Čačak.

“Da, i imali smo čast da podignemo pehar. Naše odbojkašice su se fotografisale sa vrednim trofejom. Ostala im je velika uspomena za ceo život, ali i motivacija za još bolji rad. Naš klub, Sloboda – S, je iznedrio tri reprezentativke od Jasne Majstorović, Vanje Savić do Mine Mijatović. Nadam se da će naš klub podariti i nove reprezentativke Srbije. Ako ne ja, naslednici koji rade u klubu”, zaključio je Majstorović

Inače, čestitke OSS za veliki rezultat poslali su predsednik FIVB dr Ari da Silva Grasa Filjo, predsednik CEV Aleksandar Boričić, Njegovo kraljevsko visočanstvo, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević…Od sportskih organizacija iz Srbije, čestitke Odbojkaškom savezu Srbije su poslali Olimpijski komitet Srbije, Vaterpolo savez Srbije, Košarkaški savez Srbije, Srpski atletski savez, Rukometni savez Srbije, Kajakaški savez Srbije, Fudbalski savez Srbije i OK Vojvodina.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

ČačakOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara