Podrška studentima - Skijanje sa Mozzartom i UniSportom

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 16:13

Akademci stali na skije tokom sedmodnevne obuke na Kopaoniku

Podrška kompanije Mozzart Univerzitetu u Beogradu nastavila se i na Kopaoniku, organizacijom Uni Ski programa. Studenti su se prijavljivali za obuku skijanja i bili deo ovog zanimljivog programa od 13. do 20. januara.

Tokom sedam dana skijaške obuke, akademci su učili prve korake na snegu ili su unapredjivali svoje znanje na skijama.

Izabrane vesti

„Sjajan program. Hvala svima koji su nam ovo omogućili jer sigurno je da sami ne bismo mogli da, kroz sedam dana obuke sa profesionalcima, naučimo da skijamo. Hvala kompaniji Mozzart koja je podržala ovakvu akciju. Skijanje nije samo sport već i svojevrsno uživanje u prirodi i u lepotama naše zemlje. Ko zna, možda bih da sam ranije stala na skije, upisala Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, a ne Filozofski“, kroz osmeh je istakla Dunja iz Niša, studentkinja treće godine filozofije.

Obuku studenata beogradskih fakulteta vršili su profesori i studenti DIF-a po programu koji se inače primenjuje u redovnom predmetu „Skijanje“ na ovom fakultetu. Takav pristup omogućio je da svi učesnici Uni Ski programa dobiju odlične ocene na konačnom testiranju njihovih skijaških sposobnosti.

Program je apsolutno uspeo ili narodski rečeno - svi su naučili da skijaju. To i jeste bila svrha Uniskija i zato smo još zahvalniji kompaniji Mozzart što je prepoznala ideju i podržala je maksimalno. Idemo dalje, imaćemo još sličnih projekata koji su okrenuti studentima“, rekao je Aleksandar Vićentijević, predstavnik Unisport organizacije koja je idejni tvorac programa UniSki. 


tagovi

skijanjekompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara