Komentari na vest

Povratak u Evropu: Brankica Mihajlović nastavlja karijeru u Voleru

i

informisan

pre 3 meseca

Pored Lozo i Uzelac nema sanse da igra. Realno, mozda moze pomoci BiH u kvlafikacijama.
č

činjenica

pre 3 meseca

Informisani dal znaš da ti je Lozo Hercegovka poreklom(otac joj došao iz Mostara u Jagodinu) a Uzelac iz Krajine poreklom(otac iz Zadra došao u Zrenjanin)? Ovaj podatak ti neće prijati hehe
S

Samuel Bn

pre 3 meseca

Šta reći, sramota za komentar.
N

Neinformisan

pre 3 meseca

Sto bi igrala za BiH kad je srpkinja, ko god oseca Srbiju svojom zemljo u srcu i dusi moze da igra
С

Сале2323

pre 3 meseca

Једно време наш понајбољи играч са Тићом. Једна бије са једне, друга са друге стране, одједном скрајнута из тима, као због повреде, после никад није враћена, ни данас се не зна због чега?!
K

Ko je sklonjen?

pre 3 meseca

Nije ona nikada sklonjena, ako poznajes njenu karijeru znaces da je ona dozivela nenormalno tesku povredu i da je posle toga tesko bilo da ona bude kao pre. Ona je bila deo reprezentacije ali njena povreda je uticala na to da ona vec godinama trazi svoju igru i formu od pre. Takodje i 2023. Giovanni Gvidetti ju je pozvao ali mu je trazila pauzu da bi trenirala tokom leta, trazila klub u kome bi dosla do zeljene forme i igre, sto se i desilo. Dok su devojke igrale EP i kvalifikacije ona je trenirala celo leto nasla klub i odigrala sjajno u Kini, 5. je najbolji poenter u ligi sa prosecnim napadom preko 50% isto tako i prijem ispred nje po poenima su samo devojke koje igraju play off. Nikad ona nije bila sklonjena i ona i Gvidetti su potvedili da je poziv dobila ali je sama zelela pauzu. Ove sezone ce biti u sastavu sigurno.
h

horor

pre 3 meseca

Izgleda kao Arbutina
P

Pera BG

pre 3 meseca

Gvideti je nju precrtao čim je došao.Godinu dana je starija od Bjelice i Stevanović samo...Sad u Francuskoj da se navikne na sve i kao "domaća tamo" sačeka OI.Po meni ima mesta ona u timu i može da pomogne i svojim iskustvom Srbiji na OI 2024.Isto važi za Drču...Obe su značajne za Srbiju 2024.Slažem se da niko treneru ne treba da se meša u tim ali ipak ovo je možda ooslednja šansa ove ekipe na OI.
S

Sta ti pricas?

pre 3 meseca

Druze niko je nije precrtao. I on i ona potvrdili da je dobila poziv ali je sama zelela pauzu. Dok su oni igrali EP i kvalifikacije ona je uz trenere trenirala individualno i trazila klub jer pre toga nije imala normalan klub grejala klubu u Verovolleyu, jer je zena bila tesko povredjena i nije mogla doci do forme i svoje igre. Ne pisite gluposti