(©MN Press)
(©MN Press)

Poznati termini polufinala, žene kreću i završavaju kasnije

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 22:39

Odbojkaši na terenu u petak u prvim duelima

Svi polufinalisti u prvenstvu Srbije u odbojci su poznati. Večerašnja utakmica Zvezda - Ub donela je odgovor na pitanje ko će poslednji da se plasira u samu završnicu... Kroz cilj su protrčale odbojkašice sa Marakane.

Parovi polufinala u muškoj konkurenciji su Crvena zvezda - Karađorđe i Radnički - Partizan. Kod žena sastaju se Jedinstvo - Crvena zvezda i TENT - Železničar.

Izabrane vesti

Kada se pogleda tabela na kraju ligaškog dela može da se zaključi da su sve ekipe koje su zauzimale prva četiri mesta opravdale ulogu favorita i prošle dalje.

U svim serijama sem u ovoj koja se tek večeras završila, odigrana su po dva meča. Odbojkaši Zvezde izbacili su Takovo (3:0, 3:0), Karađorđe je dva puta dobio triler protiv Vojvodine (3:2, 3:2), Radnički je slavio protiv Mladog radnika (3:0, 3:0), a Partizan je eliminisao Spartak (3:0, 3:1).

Odbojkašice Jedinstva lako su izašle na kraj sa Omladince (3:0, 3:0), TENT je preživeo duele sa Partizanom (3:1, 3:2), a Lajkovac je pobedio bez problema Srem (3:0, 3:0).

Što se tiče termina narednih mečeva - prvi će na teren odbojkaši. Njihovi polufinalni dueli su na programu 5. i 8. aprila, dok će eventualne majstorice biti 11. Ženski susreti su pomereni - neće se igrati ove nedelje, nego 9, 12. i eventualno 15. aprila. Imaće nešto više vremena da se spreme...

Domaćini prvih obračuna su odbojkaši Crvene zvezde i Radničkog, kao i odbojkašice Jedinstva i TENT-a.

Kad je finale u pitanju - u muškoj konkurenciji termini su 14, 17, 20. i eventualno 23. i 26. april. Kod žena će se igrati 18, 21, 24. i 27. i 30. ako bude potrebe.

Poslednjeg dana aprila sigurno će biti poznati šampioni u obe konkurencije.

ODBOJKAŠI - POLUFINALA

5. april

19.00: Crvena zvezda - Karađorđe

19.00: Radnički - Partizan

ODBOJKAŠICE - POLUFINALA

9. april

Jedinstvo - Crvena zvezda

TENT - Železničar


tagovi

OK PartizanSuperliga Srbije u odbojciOK Crvena ZvezdaOK KarađorđeŽOK Crvena zvezdaŽOK Železničar LajkovacŽOK Jedinstvo Stara PazovaOK TentOK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara