Mina Popović (MN Press)
Mina Popović (MN Press)

Pregledi uspešno prošli, Mina spremna za debi u Feneru

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.09.21. | 15:59

Naša reprezentativka će se oprobati u Turskoj, posle čak šest godina provedenih u Italiji

Reprezentativna knjiga za ovu godinu je zatvorena, vreme je za klupske izazove. Mina Popović je na kraju prethodne sezone potpisala ugovor sa turskim Fenerbahčeom, a sada je napokon u Istanbulu. Turski klub je objavio da je naša reprezentativka prošla zdrastvene preglede i da je spremna za start sezone.

Tim iz Istanbula sa klupe vodi selektor Srbije Zoran Terzić. Prošle sezone je stigao do finala prvenstva Turske, a ovu takmičarsku godinu će započeti u značajno izmenjenom sastavu. Kad je srpska kolonija u pitanju, tandem Brankica MihajlovićBianka Buša je otišao, a posle šest godina provedenih u italijanskoj ligi, stigla je Mina Popović.

Izabrane vesti

Nekadašnja igračica Crvene zvezde je u insotranstvo otišla 2015. godine. Sve vreme je bila u istoj državi, samo je menjala klubove – ukupno pet. Inostranu priču je započela u Vićenci, odakle je otišla u Bergamo, pa u Firencu, Kazalmađore i Skandići.

Ovog leta je branila boje naše zemlje na Olimpijskim igrama, gde je osvojila bronzanu medalju i Evropskom prvenstvu u Beogradu, na kom je bila srebrna. Bila je standardan član startne postave i sigurno je značajna uloga čeka kod Terzića i na klupskoj sceni.


tagovi

Mina Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara