Komentari na vest

PRELAZZI: Ostariti kao Džo Flako

s

samo mala ispravka

pre 4 meseca

Geret nije najbolji defanzivac lige...vec duzi niz godina to je TJ Watt.
V

Vldblk9a

pre 4 meseca

Steta samo sto igraju jedni protiv drugih vec u ovoj fazi jer bi sigurno mogli da pomrse racune mnogima u play off-u. Realno jedine 2 ekipe koje su bile pravo osvezenje u ovoj "mrtvoj" sezoni.
G

Galiot

pre 4 meseca

Lagana dvojka veceras u Hjustonu! Ocekujem da mladjani junoša C.J. Stroud oseti čari play of meča i upozna granitnu odbranu Klivlend Braunsa... Ne vidim zaista nacin na koji mogu da im pariraju veceras,plus sto prekaljeni Dzo Flako igra kao nikad u karijeri!!!
l

ladovina

pre 4 meseca

Nisam bas siguran u tvoje prognoze.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Tako je igrao one godine kad je doneo SB u Baltimor. To je to ali recimo 30% ispod tog nivoa a da li će biti dovoljno, možda za finale AFC ali ne preko toga. Treba imati u vidu da je Klivlend za trećim QB kući okrenuo San Francisco, dakle svakog mogu da dobiju ali i da izgube bez problema.
G

Galiot

pre 4 meseca

Sugestija za admine,napravite da moze da se odgovori osobi,koja je meni odgovorila na komentar!!! Zato moram ovako... @ladovina U većini slučajeva kad je hajp oko nekog mladog kvoterbeka,u ovom slucaju C J Stroud a,obicno se desi ozbiljan šamar istom tom mladom QB,kao recimo kada su se pojavljivali mladi igraci poput Roma,Njutona, Rajana,Riversa i ostalih da ne nabrajam... Seti se kakav je samar popio pre 6 godina,tada mvp ligaskog dela Lamar Dzekson,kada ih je nagazila kaznena ekspedicija Majk Vrabela,kad su ih zgromili u sred Baltimora u divizijskoj rundi!!! Naravno da je sve moguce,ali ne liči mi Straud da je taj čovek koji će praviti neverovatne stvari u play ofu,isto kao i sto ne verujem da ce Baltimor uzeti prsten sa Lamarom,al aj da vidimo... Zato verujem da ce Flako ovo lagano veceras resiti u svoju korist...
k

kraul

pre 4 meseca

Pojma ti nemas burazeru.
d

dobro si

pre 4 meseca

osjetio ovu 2ku 😁 Teksansi bas dobsr tim, Stroud sjajan igrac.

Velja

pre 4 meseca

Veliko Bravo za tekst! Prava uzivancija citati! To lutkooo!