Komentari na vest

Preskočen je Peru, Srbija će se boriti za 17. mesto na svetu

g

gase se centri

pre 9 meseci

U seniorskoj ekipi su i dalje uzdanice iz Vizure.Iz Zrenjanina gde se klub ugasio(Maja Ogmjenovic)Iz Uzica gde je odbojka pala nisko i iz Zvezde gde se ne prave igrači vise i iz Poštara koji ne postoji.Sad dolaze igračice iz Uba,Lajkovca,Obrenovaca i Pazove gde se ženska odbojka digla poslednjih godina. Njihov rad i delo menja Vizuru i Užice,Zvezdu.To su sada centri odbojke.
д

доста вас је!

pre 9 meseci

ОСТАВКЕ! Од Николић до Ђуле! Срамотно је како нам пролазе одбојкашке селекције свих узраста сем женске сениорске екипе. Они 17 место проглашавају - успехом! Невиђени безобразлук!
n

neuspeh je

pre 9 meseci

Neuspeh tačno.Sastavni deo sporta.Prošle godine evropsko bili 4.Mladje seniorke srebro EP.Juniorke srebro evropsko i svetsko. SENIORKE MEDALJE SA SVIH TAKMIČENJA.Kadetkinje i juniorke zlato balkansko prvenstvo 2023.E sad da li je savez zaslužan za ove uspehe.Kakve veze sa ovim ima Jelena Nikolić.Ne igra a nije ni trener.Oni uvek isto rade svoj deo posla.Obezbede uslove za pripreme.Hemija u ekipi,kvalitet igre,povrede itd su nesto što nema veze sa savezom.Ako uzmemo medalju u košarci da li je Danilovič zaslužan.Naravno da ne.Kada je ženska ekipa u košarci uzimala medalje njegova zasluga je minimalna.Isto je i kada nema rezultata.U odbojci kod seniorki su se svi odazvali i to je sjajno.E sada u kadetskoj nisu...U Juniorskoj nisu..Evo na svetsko za juniorke ne idu iz jednog kluba..Zašto.Zašto za kadete nisu došli svi koji su dobili poziv...Kada se dobija hvale se igrači a kada se gubi kriv je trener i savez.Mala smo zemlja.Svi rade .Odbojka se igra u celom svetu.Analiza i odgovornost trenera pre svega za loše rezultate u Osijeku.Savez je samo servis .Ništa vise.Gvideti je na potezu.On i njegov rad.Jelena Nikolic nema veze sa formom devojaka pred evropsko.Kakav savez.
k

k

pre 9 meseci

Zasto nema Mine Stanojevic?
K

Kad je primač

pre 9 meseci

Zato što Danilović mora da igra.
v

vilmos_kauboj

pre 9 meseci

Samo vi neznalice pisite i svoje komplekse izrazavajte kroz komentare, Danilovic drzi zadnju liniju u ovoj ekipi!
P

Puca Meksiko

pre 9 meseci

Ou yeah! To bre! Bravo! Sija 17 kao zlato svi u napad samo hrabro!