©Reuters
©Reuters

Prlainović jasan: Meč sa Australijom najvažniji za nas

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.07.21. | 09:18

"Dobra ekipa, često s njima igramo teške utakmice. Istina je da uvek i pobeđujemo, nadam se da će tako biti i prekosutra", rekao je iskusni as

Reprezentacija Srbije je probila barijeru na Olimpijskim igrama i stigla do prvog trijumfa u Grupi B, ali tek sada slede odlučujući okršaji za plasman.

Već naredni, za dva dana protiv Australije, direktno će odlučivati o plasmanu u četvrtfinale, nakon čega bi oni sa Hrvatskom i Crnom Gorom trebalo da posluže za poboljšanje situacije na tabeli.

Izabrane vesti

"Najlakša utakmica na turniru, sigurno. Nismo se mnogo istrošili, to je dobro. Posle početnog poraza od Španije, dobro nam je došla ova utakmica da upišemo prvu pobedu, da se manje potrošimo i da počnemo odmah da razmišljamo o Australiji. To je najbitnija utakmica za nas", rekao je Andrija Prlainović.

Australija zna da bude prilično neugodan protivnik.

"Dobra ekipa, često s njima igramo teške utakmice. Istina je da uvek i pobeđujemo, nadam se da će tako biti i prekosutra. Videćemo ih protiv Hrvatske. Protiv Crne Gore su imali sjajno otvaranje, ali su posle pali i na kraju izgubili ubedljivo. Imamo šta da analiziramo. Već u trećem kolu imamo utakmicu u kojoj moramo da pobedimo", dodao je iskusni as.


tagovi

Andrija Prlainovićvaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara