""
""

Problem s avionom: Naši poleteli, stižu oko 15.00! Jeste li spremni za doček?

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.16. | 10:30

Žurka u Beogradu povodom proslave osvajanja olimpijskih medalja počinje u 19 časova

Avion sa srpskim olimpijcima poleteo je jutros sa malim zakašnjenjem iz Dubaija, a njegovo sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” očekuje se oko 15.00 časova.

Kako je rečeno Tanjugu u kompaniji Flaj Dubai, avion sa srpskim olimpijcima kasnio je zbog manjih tehničkih problema.

Izabrane vesti

U avionu “Boing 737-800”, na letu FZ 741 je 116 srpskih sportista.

Svečani doček srpskih sportista povodom osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće upriličen večeras u 20 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Zaslužili su! Fantastičan doček olimpijaca u Dubaiju (VIDEO)

Lokacija je promenjena, jer balkon Gradske skupštine ne može da izdrži veliki broj sportista, pa će građani imati priliku da pozdrave mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije, vaterpoliste, odbojkašice, Davora Štefaneka, Tijanu Bogdanović, Ivanu Španović i kajakaše Marka Tomićevića i Milenka Zorića.
U želji da na pravi način dočekamo naše heroje, kao i zbog rekordnog broja dobitnika medalja, svečani doček naših olimpijaca biće organizovan ispred Doma Narodne skupštine. Očekujemo veliki broj ljudi i sigurni smo da će ovo biti jedan od najspektakularnijih sportskih dočeka do sada. Naši olimpijci su to zaslužili i pozivam sve građane da u što većem broju dođu da pozdrave njihov uspeh”, rekao je direktor “Beokom servisa” Darko Glavaš.

Muzički program dočeka počeće u 19 sati na bini ispred Skupštine Srbije, a pojavljivanje olimpijaca očekuje se sat kasnije.

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja - dve zlatne (Davor Štefanek, vaterpolisti), četiri srebrne (taekvondistkinja Tijana Bogdanović, košarkaši, odbojkašice i kajakaši) i dve bronzane (košarkašice i Ivana Španović).

(FOTO: Star sport, Action images)


tagovi

Rio 2016Olimpijske igredoček vaterpolistadoček

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara