Komentari na vest

Promena na klupi reprezentacije: Kovač više nije selektor Srbije

D

Dachaa

pre preko 2 godine

Donekle nelogican potez,jeste mozda nema autoriteta i neka igrace koji nezasluzuju poziv forsira mada nije njegova krivica sto kuburimo sa mladim igracima,ali da nije bio uspesan to sigurno ne.
V

VolleyballSRB

pre preko 2 godine

Podrška za selektora Slobodana Kovača! Nije poslušnik, zato i odgovara u italijanskoj Seriji A (najboljoj odbojkaškoj ligi na svetu), a u srpskoj Seriji Dž, dupelizaca nije pogodan!
d

dodo

pre preko 2 godine

Branko Gajić
p

podrska za kovaca

pre preko 2 godine

drago mi je zbog kovaca samo jer ne mora vise da se bakce sa ovim banditima koji iz svoje zlobe i licnih interesa unistavaju musku odbojku u srbiji
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Nije se plasiralo na olimpijadu sa istim timom koji je par meseci pre toga bio zlatni na evropskom prvenstvu , u svetskoj ligi tek 6., ovo evropsko je MORAO u ovakvoj oslabljenoj konkurenciji (pre svega nepotpunih i slabih Rusa i Francuza) da MINIMALNO uđe u finale, nije. Imamo jedne od najboljih srednjaka Evropi, korektori dosta dobri, primači takođe. Jedino što se slažem da su nam dizači dosta slabi, na kraju krajeva kao i u ženskoj reprezentaciji će biti isti problem kad ode Maja. Kako npr. Slovenci, poslednja 4 evropska prvenstva, 3 srebra. A ništa specijalno nemaju neke sad ekstra igrače. Bitan je kontinuitet osvajanja medalja pa makar to bile bronze i srebra , ne mora uvek zlato.
O

Odbojkaška lakrdija

pre preko 2 godine

@Železnik Nije otišao na OI, na turniru na kojem 8 reprezentacija se bore za 1 mesto, između ostalog prvak tog turnira, Francuska je postala kasniji olimpijski šampion. Taj turnir je inače održan u januaru u sred sezone. Nije izgovor, ali daleko je lakše bilo se plasirati na leto kada je reprezentacija u grupi sa Australijom, Kenijom i Italijom trebala završiti kao prva. Praktično utakmica sa Italijom je odlučivala i nisu uspeli tada. Selektor na tom turniru bio je Nikola Grbić. Drugo, koji kvalitet mi to imamo? Srednjake uredu (Podraščanin doduše omatorio malo, 34 godine, al okej može on verovatno do jedno 65 po procenama nekih ovde). Korektore šta, koga? Atanasijević koji je od EP 2019. 90% vremena presedeo na klupi u svom timu? Luburić pristojan kad krene kako valja, kad ne krene, hvala lepo i doviđenja. Primači nijedan top klasa, Uroš tu i tamo (najviše zbog glave), Petrić povređen, Ivović limitiran visinom, ostatak no comment. Libera no comment. Koliki su kvalitet najbolje oslikava što su i jedan i drugi u našoj ligi, od silne nauke. Dizači no comment. Juniori 11. u Evropi od 12 ekipa na turniru, Kadeti se nisu ni plasirali na EP, Pioniri slave pobede nad Rumunijom kao da su pobedili Brazil, odu na EP, Austrija ih pregazi 3:0 ne prođu ni grupu. I za to je sve selektor kriv? Oslabljeno EP... Italijani procvetali smenom generacije, pitanje da li će ih neko moći ugroziti u godinama koje dolaze, potpuno zasluženo šampioni Evrope. Ti Slovenci koje nipodaštavaš igraju većinom u italijanskoj Seriji A, 2015. i 2019. su vicešampioni Evrope u istom sastavu kao i 2021. kada im je bila možda i poslednja šansa za zlato. Poljska domaćin turnira, samo to je po sebi prednost, a gde još odličan tim koji imaju. Kontinuitet medalja kažeš? To si čuo na televiziji nekakve novinare poslušnike (koji su bar za to plaćeni što rade) da prosipaju kojekakve floskule pa koveliš brže bolje da se prihvatiš istih? Koliko medalja je donela npr ženska reprezentacija u periodu do 2010. godine? Sa svakog petog takmičenja ako ubodu nešto dobro je. Pa tad selektor nije pozivan na odgovornost? Nije pozvan ni sada? Ne mora uvek zlato? Pa kad imaš ekipu koja po kvalitetu svakako jeste među top 3 na OI, i najjača na EP, za te ostale medalje zlatnog sjaja ti ni ne treba selektor. To su mogle i devojke same da se skupe, Maja kao kapiten da preuzme i ulogu "trenera" u polju i isti bi rezultat bio. Ali da, to je taj veliki kontinuitet, kad ne pukneš jednom već dva puta, dakle Mr. za Neuspeh. Samo što takvi poslušnici i ljigavci i trebaju Savezu, a ne ljudi koji nešto znaju i mogu da urade.
S

Srpska

pre preko 2 godine

Samo Igor Kolakovic!
k

kost

pre preko 2 godine

Konkurise li vrhovni vladar i za odbojkaskog trenera? Da onda ne licitiramo mnogo..
K

KROJF

pre preko 2 godine

Odbojkaškim rečnikom "upecali ste se na mreži"misleći na Savez.Kovač je pravo rešenje NA DUŽE STAZE.Dokle će naši Savezi menjati selektore kao na pokretnoj traci.Jel ste čuli za DUGOROČNU STRATEGIJU? NE A? To neka pomama u našim savezima.U fudbalu od Osima pre 30god nismo imali selektora koji je dva kvalifikaciona ciklusa sedeo na klupi?! U košarci koja nije bila u tom fazonu isto.Kokoškov odmah odleteo a da nije ni bio ni na jednom takmičenju a sad ovo.Kovač je odličan i u ljudskom i u odbojkaškom smislu.GREŠKU STE NAPRAVILI! SPORTSKI POZDRAV
i

imas pravo a i ne

pre preko 2 godine

selektor ni ne treba da sedi duze od dva ciklusa na klupi dakle maks 8 godina iliti 2 mandata od po 4, ali ne treba ni da bude smenjen posle 2... dakle min 4 a max 8 da bi se video neki njegov rad i rezultat
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Jel ovo neka zajebancija? Pa nije on kriv sto mi od Miljkovića nemamo krstenog korektora i og Petkovića krstenog dizača. Stamota za savez.
S

SNS savez

pre preko 2 godine

Sraman potez
R

Ref

pre preko 2 godine

Treba da vas je sramota. Zalicemo za Bobom.
O

Odbojkaška lakrdija

pre preko 2 godine

Ja predlažem da Terzić bude selektor za sve, počev od pionira/pionirki do seniora/seniorki, pošto očigledno polaganje odgovornosti jedino za njega nikad ne važi, dok su svi ostali zamenljivi. Mogli bi možda Paja i Gaja opet malo da se prihvate posla, pa kad je cirkus neka bude cirkus do kraja.
3

3 minusa

pre preko 2 godine

Udarili: Terza, Paja i Gaja :)
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Nikolu Grbića vratiti OBAVEZNO!
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

svašta