Vuk Lazović (desno), prošle sezone rukometaš Partizana (©ARKUS liga)
Vuk Lazović (desno), prošle sezone rukometaš Partizana (©ARKUS liga)

Prošle sezone stub odbrane Partizana nastavlja karijeru u Belorusiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.09.23. | 12:11

Vuk Lazović potpisao ugovor sa Meškov Brestom do kraja sezone

Iskusni crnogorski internacionalac Vuk Lazović prošle zime se vratio u Partizan posle decenije i po, bio stub odbrane kluba iz Humske, pomagao mlađariji crno-belih da priprete Vojvodini i stigne do drugog mesta u Superligi Srbije.

Nije se dugo zadržao u taboru Partizana, a iskusni pivotmen karijeru nastavlja u Belorusiji. On je potpisao ugovor do kraja sezone sa najboljiom klubom u ovoj zemlji, nekadašnjim redovnim učesnikom Lige šampiona, Meškov Brestom. Ovaj tim je prošle sezone osvojio SEHA ligu, grupu Istok gde su učestvovali i ruski klubovi. U pripremom periodu, Meškov je pobedio Vojvodinu u polufinalu SEHA turnira u turskoj Sakariji.

Izabrane vesti

Na klupi ovog tima sedi čuveni Rus Eduard Kokšarov. Meškov je ostao bez povređenog pivotmena Pavela Andrejeva, pa je izbor na crti pao na prošle sezone igrača Partizana. Na mestu pivotmena deliće minutažu sa Vjačeslavom Šumakom i Mihailom Žilom.

18.45: (1,80) Kjelce (8,00) PSŽ (2,35)

Lazović je pravi globtroter. Promenio je veliki broj klubova i zemalja. Pre povratka u Humsku protekle zime igrao je u Kuvajtu. Ranije je branio boje Vardara, Krška, Celja, Libeka, Dunaree Kalaraši, a osim Partizana igrao je i za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Zaječar i Radnički iz Kragujevca.



tagovi

RK PartizanVuk LazovićRK Meškov Brest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara