Komentari na vest

Prvi spisak selektora Gvidetija: Maja je tu, ali nema Brankice

i

irena irena

pre oko 1 godinu

Terzicu jel vidis sta nam rade
m

meoni

pre oko 1 godinu

A gde nam je na spisku fizioterapeut Darko Stamatovic? Zar ga nisu sve devojke hvalile sa proslog Svetskog prvenstva? Zar nije on pred finalnu utakmicu sa Brazilom, podigao devojke onim čuvenim "govorom" ...? Gde nam se on zagubio?
s

spisak odabranih

pre oko 1 godinu

menadzeri radili neumorno i dan i noc izgleda
P

PetarK88

pre oko 1 godinu

A pogotovo noć :) Zadužili se!
"

"TS"

pre oko 1 godinu

HENA KURTAHIC JE BILA 2x NAJBOLJA NA SVETU I 3x u EVROPI SA 17god..
a

auuuuuu

pre oko 1 godinu

Jedva se ratosiljasmo Brankice, a nekl bi Henu. Nije to taj kvalitet..Jel tako
m

malverzacije

pre oko 1 godinu

Kriminalan spisak kao i Savez uostalom
s

sve se zna

pre oko 1 godinu

Ma zna se sve uglavnom, ako ce Svetsku ligu igrat najbolje...A mislim da ce ipak biti neke postedjene ili ce jedne igrati na jednom, a druge na drugom turniru. Ipak su EP i predolimpijski turnir vazniji. Boskovic korektor, Drca /Ognjenovic/ dizac, Stevanovic i Popovic srednjaci, Busa i Lozo primaci....Uzelac bi trebalo da udje napokon medju 4-5 u paru sa Milosavljevic. Lazovic visi i Kockarevicka ima sansu. Mada ce ici verovatno 5 primaca. Od srednjaka jos - Avarmovic i Zelenovic. Ni Kurtagic ni Osmajic nisu ni blizu. Pusic na liberu... Pozz
w

who??

pre oko 1 godinu

Izvinite ali mi nismo čuli za srednjake pod imenom Avramovic i Zelenovic?Zelenovic je korektor a igračica pod imenom Avramovic ne postoji, jedino ako je to ustvari Maja Aleksic.
С

Стеф

pre oko 1 godinu

Одличан списак! Има и пријатних изненађења. Чуди ме само изостанак Ћировићеве, Царићеве и Јоване Миросављевић (Бранкице, наравно). Могле су се наћи Уна Вајагић и Тамара Миљевић. Али добро, вероватно има неких ваљаних разлога за поједине изостанке. Свакако, што се тиче девојака које нису биле део првог тима, доста реалнији списак него претходних година.
0

009022

pre oko 1 godinu

Djordjević, Carić, Savić, Djurdjević, Milojević, Marković, Delić, Klisura, Mirosavljević = prošlogodišnji laureati. Zanima me šta se desilo pa da te devojke izgube na "reprezentativnom kvalitetu". Transfer u inostranstvo možda? Ili će biti da je Nemačka liga osetno slabija od naše "strašne lige" :)
P

Paxy

pre oko 1 godinu

Klasika, agencije se opet zaigrale. A zeleni Gvido jos neiskusan
b

babinjo dokman

pre oko 1 godinu

gde je Kancian!?
R

RIO '16

pre oko 1 godinu

Oprostila se od reprezentacije još 2016.
0

009022

pre oko 1 godinu

Zelenović, Taubner, Mijatović, Gočanin, Cvetković, Tišma, Miljević, Kurtagić, Šućurović, Pakić... Pa ahahahhahahahahahahaha daj još Sonju Danilović pa kad je bal nek je bal
f

fact

pre oko 1 godinu

A zašto se Kurtagic koja ide u Busto Arizio sledece sezone ne bi našla na ovom spisku, pojasnite nam?
d

dunjche22

pre oko 1 godinu

Za Henu se jedino zna da ide u Milano, pozajmica u Busto je za sada samo nagadjanje. Uostalom ni sam transfer nije jos nigde zvanicno objavljen. Sto se tice njenog pozivanja, ne vidim nista sporno ali isto tako je jedna Minja Osmajic za korak ispred nje sto se tice nivoa igre i kvaliteta. Jeste da je Minja starija godinu ali je ove godine bila ubedljivo najbolji bloker nase lige dok se stice utisak da Hena ni nasu ligu jos uvek nije "prerasla". Ni u jednoj utakmici protiv top 4 ekipe nije imala neku blistavu partiju dok je Osmajic to radila redovno i na kraju krunisala i titulom. Pritom ako se secate kada je Gvideti pre mesec dana spominjao kako igracice moraju vise racuna da vode o svom telu i tome da budu fit, prva mi je na pamet pala Kurtagic jer bi njoj definitivno dobro doslo da izgubi 10tak kg, jer joj telo definitivno deluje pomalo zapusteno.
n

nek se trese

pre oko 1 godinu

nije pomalo nego poprilicno
@

@fact

pre oko 1 godinu

zato sto nema pojma. Blago receno.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sastav manje vise ocekivan mozda je moglo da bude mesta za Unu Vujagic.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vajagic.
C

Cirkus Kolorado

pre oko 1 godinu

Još i nju pa da raširimo šatru i organizujemo cirkusku predstavu!
s

safistafisticki

pre oko 1 godinu

Fali Aleksandra Cirovic na ovom sirem spisku
N

Ne fali

pre oko 1 godinu

Katastrofa sezona u zvezdi, ocaj rezon i tehnika
E

Električar

pre oko 1 godinu

Sve prolazi, sve se menja, ali bez tri igračice iz TENT-a na spisku ništa. Stvarno više ne znam šta bi moglo da bude opravdanje za pozivanje Bojane Gočanin, na primer. Ali ajde, mora neko i da ispadne sa spiska.
P

Procenat Obrenovac

pre oko 1 godinu

Pa i podpredsednik se pita valjda kad se sastavlja spisak
s

sale brat

pre oko 1 godinu

sto se sireg spiska tice vecinom ocekivano mada za mene iznenadjenje da na korektoru nema Tamare Miljevic a prednost dobiju Taubner koja nije ni igrala ili Zelenovicka koja posle povrede niej igrala u jedinstvu talenat nije sporan ali njena tezina ima bar 10 kg viska, i na prijemu da je mijatovicka pre Vajagic sve ostalo maneje vise
p

pitanje

pre oko 1 godinu

Takodje što nema korektora Sare Caric iz PTT Ankara, koja je imala partiju života protiv THY pre desetak dana. Ćirović takodje nedostaje.