Komentari na vest

Prvo poluvreme za udžbenike, drugo za zaborav: Opet finiš koban za Srpkinje

v

vojvodjanski paor

pre 5 meseci

Naše igračice, pre svih fantastična bombarderka Radojka Šljivančanin, a odmah za njom i hitronoga mlada i talentovana Tijana Teneta ostavile su večeras fantastičan utisak protiv Poljske i odigrale kako se niko nije nadao. Sa ovakvim igračicama kao što su Radojka Šljivančanin i Tijana Teneta smeši nam se blistava budućnost, a nadamo se i zapažen uspeh na olimpijadi
p

pozdravila te

pre 5 meseci

Dusica Bajatovic.ti tvoji paori..su vladali srpskim rukometom desetak godina..zamisli sport u kome je vojvodina klub bez tradicije za razliku od Jugovica iz Kaca desetak godina prvak.a dok se igrao ovde ozbiljan rukomet bili drugoligasi..i dosli crnogorci sa crvenima..zenski centri Beograd..sombor..sabac ne postoje
d

da da da

pre 5 meseci

pozdravila te Bačka Palanka 6 zenskih odbojkaskih kluboba Sombor 6 Šabac 6.Novi Sad 54 Beograd 87.Svako selo ima klub sa 50 devojčica.Ko fudbal odbojka postala.Dosta rukometaša prešlo u odbojku.U Beogradu vode i klub u super ligi.Svako ko ima dif a bio rukometas ode u odbojku.Pola trenera u odbojci sve fudbaleri bivši.Srbija je zemlja sporta.
g

gost 00090

pre 5 meseci

@da da da Gidra vodi Beograd.U Šapcu dva igrača Metaloplastike vode odbojkaški klub.Dosta trenera bivši rukometaši a i ima i jedan vaterpolista u Šapcu kao odbojkaš sada..Po Vojvodini sve fudbaleri u odbojci.Naravno svi su u ženskoj a u muškoj odbojci su odbojkaši.Ima i košarkaša u zenskoj odbojci.
E

Ee tugoo

pre 5 meseci

10 min bez gola🤦‍♂️
G

Goran rukomet

pre 5 meseci

Rukomet ženski u Srbiji više ne postoji.Tako treba sagledati stvari.Krece se od 0.Analiza.Nema nas na OI 30 godina.Ne mozemo na evropskom pobediti nikoga znaci grupa 3 utakmice -3 poraza.Ovde na svetskom pobedimo jednu amatersku ekipu koju bi svaki klub u evropi iz 1 ranga takmicenja pobedio.Nasi klubovi nemaju novac.Mi nemamo trenere.Nemamo sportske radnike.Nas nema u medijima.Savez ne radi nista.Baza je jako jako malo sa šansom da ostanemo bez nje za par godina.Perspektive nema jer nema mladih igraca.U Srbiji je za to vreme ženska odbojka postala pokret za devojčice.Postala vodeći srpski sport.Postala sport gde se bez poraza osvaja dva puta za redom svetsko prvenstvo.Oni nisu konurencija oni su za nas svemirski brod i 22 vek.Krenite od 0 jer rukomet u Srbiji je na 0.Laku noc.Sve drugo je gubljenje vremena.
B

Baba Vanga

pre 5 meseci

Odbojkašice bi pobedile rukometašice al 100 posto.Tijana bi dala gol kad bi htela hahaha
p

prosli vek

pre 5 meseci

Odes na SP sa timom od koga niko ne ocekuje nista, jer nema kvaliteta. Znaci probaj da igras koliko toliko moderan rukomet. Kad sta? Igraju sa tri ista beka po 60 minuta svakl mec?! I to sa tri SPORA beka. Ni jedna kontra i polukontra za 60. minuta!? Kao i protv Rumunki. Zapanjujuce. Janjusevic dobija batine iz napada u napad. Nema odraz, mora na probijanje, i gledamo masu deveteraca na njom da bi dala jedan gol iz igre za skoro 60 minuta! Jovovic, za koju pise da je najtalentovanija srpska igracica, a ona za 60 minuta - 0 golova! Ni jedna konra povucena. Spora. Sa valjda 15 prodatih lopti. Ali ona igra non stop. Bekovi su najslabiji deo ovoga tima. Lanistamin udje da dva gopla i opet na teren Janjusevic. Ova ekipa ima najbolje levo krilo na svetu - Sanju Radosavljevic. Veceras je sutirala 5 iz 5! Odlicna uvek. Ali nema s kim da igra! I tako godinama. Znaci, koja je svrha igranja sa 7-8 igracica? Kakav to poseban kvalitet ima Jovovic? Devojka 60 minuta NEMOZE DA PRODJE 1;1, da zabije, da napravi visak..Lazic ima visinu, spora je, ali nema ni za nju brze lopte..Itd...Idu godine, ali ni nagovestaja nekog pokusaja moderne igre. Nemice i Japan ce ih razbiti. One igraju brz rukomet. Nasim curama napadi traju po 2 minute...Ma, koja je svrha uopste i govoriti vise na tu temu.
5

567

pre 5 meseci

Da nas nisu realno sudije oštetile par puta,pobedili bismo,ko samo odredjuje onakve neznalice,ovakve utakmice treba da sude evropske sudije....
R

Rezime

pre 5 meseci

Da je zaigrala R.Šljivančanin, sve bi bilo drugačije.
n

nije mogla

pre 5 meseci

igrale si Dusica Bajatovic..Mila..Djukic..Danka Jevtic i Jecmenica..
P

Pojma nemamo

pre 5 meseci

E kakav se rukomet nekada igrao na ovim prostorima.Ova danasnja deca nemaju osnovna znanja .Necemo skoro videti medalju.
C

Chivas

pre 5 meseci

Takav rukomet se još uvek i igra ovde. U tome je i problem...
B

Bregar, odlazi!

pre 5 meseci

Danas Jovovic i Janjusevic nistu postojale. Poljakinje udarile flaster i resile mec. Desno krilo nije loptu pipnulo u drugom poluvremenu. Ali glavni utisak i otkrovenje citavog prvenstva je - Emilija Lazic! Ko je ovo selektovao lebe dragi? Nesto najgore, tehnicki najneoubucenije, najnekvalitetnije sto je ikada obuklo drzavni dres u kolektivnim sportovima! Doticna se ne da ne moze, nego se ne sme rukometasicom nazvati. Nema osnove, ne zna da doda loptu, nema sut, nema pregled, nema pas, spora, nema dribling, nema trokorak, nema nista!
t

tosin bunar

pre 5 meseci

Gospodo iz rukometa to ste zeleli i evo vam sad , Sljivancanin je unistio sve ali bukvalno i arkus ligu i nize lige i reprezentacije i sudije i delegate i trenere .od rukometa nema vise nista a olimpijski i ministarstvo neka cute i dalje . BRUKA

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Pa šta očekujes od reprezentaciju kad je godinama najbolji klub u zemlji ŽRK Jagodina.