©Shutterstock
©Shutterstock

Reaktivatori očajni, Ajs Bandu tuga hvata pred Ešelon

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.05.20. | 09:36

Pandemija donela drugačije sportske trendove

Kratki hokej. Ruska Liga pro. Sigurno pre šest meseci niste znali za ovaj neobičan sport i slična takmičenja. I još više, niste se kladili na njega. Pandemija virusa korona zbunila je mnoge i donela drugačije sportske trendove. Jedan od njih je i hokej iz Rusije, u kojem nas svakodnevno čeka nekoliko susreta.

Bronbojtsi od 10.05 dočekuju očajne Reaktivatore. Nema osmeha na licu navijača Reaktivatora. Da su tanki, vidi se na osnovu šest vezanih poraza, pa to Bronbojtsiju pruža šansu da navali iz sve snage i veže četvrti dobitni ishod na utakmicama sa ovim rivalom. Uostalom, domaći su u seriji od sedam pobeda, pa ih svakako možemo smatrati favoritiom na meču koji sledi.

Izabrane vesti


Sat kasnije suočiće se Serp i Molot i Kings Taun. Od prvog dana maja Kings Taun čak četiri puta savladao je Serp Molot. Dosta dobar učinak, mada ne bi trebalo da zanemarimo ni da je Srp i Čekić poslednji put pružio solidan otpor, te da je posle izjednačenja poražen tek pri kraju poslednje deonice igre. Moglo bi to da ih probudi, pa ne verujemo da će Kings Taunu biti lako.


Za kraj, Ajs Banda ima posla sa Moskovskim Ešelonom u 12.55. Tri trećine u trajanju od po 10 minuta po svoj prilici sasvim su dovoljne Moskovskom Ešelonu da smrvi Ajs Bandu. Domaći su u sosu pošto su od poslednjih pet izgubili čak četiri utakmice, a tuga ih hvata i pri samoj pomisli na pet vezanih poraza od Ešelona u poslednje vreme. Stvar je jasna, a trenutno je pitanje kakav, odnosno koliki otpor su uopšte u stanju da pruže tako demoralisani.


Foto: Shutterstock


tagovi

hokej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara