Komentari na vest

Rojević: Kruna da bude na Olimpijskim igrama 2028. godine, hoću da pravimo igrače u oba pravca

M

Miloš989

pre 2 meseca

I Rojević će trajati dokle god odgovara savezu,svaka čast na uspehu Vojvodine ali u Europskoj Ligi se vidi da je dominacija u domaćoj ligi zahvaljujući većem budžetu i kvalitetnijem igračima . Bojim se da neće doći do promena dok ne budemo imali takmičarski mentalitet kod celog tima a ne sa par primadona koje kao Đorđić sada a Nenadić nekad raspucavaju nerezonske šuteve sa 9-10 metara.
1

11

pre 2 meseca

PITANJE RSS : Zašto Portner igra za Svajcarsku !!!
J

Jedaneist

pre 2 meseca

Stvaranje vrhunske rukometne ekipe zahtijeva pažljiv planiranje, selekciju igrača, taktički pristup, stručno vođenje i timsku saradnju. NP: Definiranje Ciljeva,Stručni Kadrovi,Selekcija Igrača,Raznolikost Vještina,Taktički Pristup,Trening i Razvoj,Timski Duh, Komunikacija,Psihološka Priprema,Fizička Priprema i Analiza Utakmica! Mi nemamo naš fakutativni Rukomet! Primer: skoro svih igrača ( Momir Ilić ) - Osnovna Škola rukometa Srbija - Srednja Škola Slovenija ili Madjarska - Fakutet u Bundesligi ! Veliki utitaj ne Srbskog mentaliteta ! To treba svatiti kao Selktor i koristiti naučeno u inostranstvu a ne silovati igrače u neke stare koncepte!
H

Handball Fan

pre 2 meseca

Slažem se sa svim navedenim što je rekao Boris Rojević. Ne preostaje ništa drugo nego da zaželimo uspešan rad, a valjda nekada i rezultati dođu. Pažljivo sam pročitao ovaj intervju i nisam nigde video da se spominje smena generacija, već postepeno podmlađivanje, što je ipak nešto drugo. To mi je potpuno ok. Nama je potrebna šira baza respektabilnih igrača na svim pozicijama, jer svedoci smo čestih povreda, pada forme kod igrača i slično. A naravno da za repku treba da igraju najspremniji u datom momentu, bez obzira na ime ili minule zasluge. Prema tome, osvežavanje rostera sa 5-6 novih igrača je svakako poželjno, što nikako ne znači trajno udaljavanje starijih i iskusnijih. Ja verujem u Roju, ako ništa čovek je zaljubljen i u rukomet i u Srbiju i daće sve od sebe da stvari krenu u uzlaznom pravcu. Bar mi tako deluje. Srećno!
I

Ilija Šumadinac

pre 2 meseca

Rojević dobar trener. Ima rezultate. Vujin nije baš takav stručnjak kakvog hoće da ga predstave. Osnovno pitanje je šta je njegova uloga u ekipi? Pompezno zvanje je jedno, a stvarni posao drugo. Vojvodina je bila prvak i pre njih. Vojvodina je remek delo Darka Jevtića. Vojvodina može bez Rojevića i Vujina, ali ne može bez Darka jevtića. Rojević i Vujin ne mogu ništa ozbiljnije da urade bez Darka Jevtića, svakome ko malo bolje poznaje rukomet to je jasno. Skoro je izvesno da Vojvodina vrlo uskoro dobija novog trenera. Uostalom, vreme će pokazati svoje, ali podmlađivanje nikad ništa nije pokazalo pa neće ni sada. Jer šta je podmlađivanje? Koji su kriterijumi za podmlađivanje? NIje reprezentacija ničije privatno vlasništvo pa da odlučuje kako mu je volja. Za Srbiju uvek moraju da igraju najbolji. Ali svi ovi koji se potpisuju u ime RSS sa Srbijom nemaju dodirnih tačaka. Zato i jesmo tu gde smo. Darka Jevtića za predsednika saveza !!!
G

Gile 88

pre 2 meseca

Koje Olimpijske igre nismo u stanju da uzmemo bod Crnoj Gori u obe konkurencije 10 godina
k

khg

pre 2 meseca

Dzaba i sve to da imamo kad mi nemamo golmane...koji lome mec nego samo marionete kojw vade loptu iz gola...kao ova Risovic a nije bolji nista ni Milosavlnev
M

Miloš989

pre 2 meseca

Golman ne igra sam odbranu,ukoliko se igrači u odbrani ne kreću,ne podignu ruke,ne izlaze na šut nema tog golmana koji može konstantno da skida zicere što se vidi na dosta utakmica gde vrhunski golmani ne mogu da se sastave.
Г

Гост Зрењанин

pre 2 meseca

Ајде до Олимпије 2028 само да научимо да играмо брзи центар као сви у модерном рукомету и да играмо чврсту одбрану,резултат нека буде у другом плану. Али ако ове два елемента нећемо бити далеко од доброг резултата.
M

Msm stvarno

pre 2 meseca

Vojvodina igra rukomet koji je odavno umro! Bez brze tranzicije, sa jednom ili nijednom kontrom po meču, mrcvarenje u napadu. Opet ništa i to vam je tako.
Б

Бајатовић

pre 2 meseca

пусти их Ројо,ако освојиш Олимпијаду даћу Ти моју дневницу...од тога можеш да живиш две године...
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Tako je brate, može i 2078.nije žurba.
V

Vrbas

pre 2 meseca

Do Los Anđelosa. Bravo za ove reči našeg Vrbašana. Nije lako ispravljati greške koje pravi rukometni savez i kvazi stručnjaci više od 20 godina. Zato je i jedan Arpad Šterbik možda i najbolji golman Sveta svih vremena 2004 odlučio zbog svađa u savezu da igra za Španiju. A nekad su naši stručnjaci pre 50 i 40 godina učili i Špance i Skandinavce rukometu. I taj moderni rukomet je izmislila generacija Vujovića ElezovićaVukovića Isakovića najboljih igrača Sveta 80tih a i svih vremena
P

Pakao

pre 2 meseca

Koliko igrača u oba pravca ima Vojvodina?
B

Bruka

pre 2 meseca

Pa zar opet četvorogodišnji ciklus??? I tako stalno gubimo po nekoliko godina. Više nas niko ne smatra opasnom ekipom. Za poslednjih 25god najveći uspeh iz 2012 srebro u BG. A najbolja utakmica u zadnjih 5godina je nerešeno protiv Islanda. I sada ćemo propustiti naredno SP jer je protivnik Španija. Teško da će biti pomaka,jer i ne pravimo više igrače.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Pa dokle više da je podmladjujete od ono evropsko u Beogradu 2012 godine stalno neko podmaldjivanje ako ste normalni napravi ćete ozbiljnu selekciju sa 20 igrača koji će uvek biti prisutni i tako stvarati kontinuitet.
1

11

pre 2 meseca

Švedjani , Francuzi .... ne podmladjuju nego igraju najbolji - kod nas se to prodaje da bi dobili na vremenu !
N

Ns11

pre 2 meseca

Srecno Roja 🍀
.

..

pre 2 meseca

Ajde manite se podmlađivana napravite najkvalitetniju reprezentaciju, u svakom slučaju puno sreće i uspjeha