Komentari na vest

RUKOMET: Novi Pazar kažnjen sa 300.000 zbog istupanja iz lige, Zvezda sa 100.000 zbog nacionalističkih uvreda

G

Gost99

pre preko 2 godine

Sve to na stranu a direktor Lige nije šutnuo rukometnu loptu u zivotu.. on da pdredjuje sta kako u ovom divnom sportu.. Mars iz rukometa neznalice( dovedite bivse igrace ljude koje poznaju materiju rukometa)
C

Cile33

pre preko 2 godine

Štetu napravili državi i za to kažnjeni sa 100 hiljada ?! Posle se čudite što smo najomraženiji na Balkanu i šire.
S

Sportijelo

pre preko 2 godine

Ovo stvarno nema nigde na zemaljskoj kugli, samo ovde kod nas na Balkanu. Da te čitavu utakmicu vredjaju na verskoj i nacionalnoj osnovi i da na kraju ti ispadnes kriv za to.Plus platis 3 puta veću kaznu od onoga koji te vredja...Stvarno kad god pomislim da ne može gore odnekud isplivaju pojedini strucnjaci koji nas vrate u realnost
C

Chelsea123

pre preko 2 godine

Treba da se plati ako hoces da izadjes iz lige hahahahahah.Kao da bi se problemi resili da nisu istupili iz lige.Dajte ljudi ko da ne zivite na Balkanu nego na marsu.Delegat na mecu nije hteo da prekine mec nego se pravio mutav.I tako se svi prave mutavi,zato sto im ovo odgovara dok se u Pazaru ne uzvrati istom merom ,onda se svi zgrazavaju.Jednaki standardi za sve jedino tako se moze resiti problem.Nazalost to ovim nasim politicarima ne odgovara zato sto ne bi posle mogli da sakupljaju jetfine poene kod naroda.
n

nikosssssss

pre preko 2 godine

Mogu i ovi iz fudbalske lige...
K

Koma

pre preko 2 godine

Svi se nadamo tome.