Komentari na vest

Rumunska lekcija iz modernog rukometa, Srbija ni bleda senka s premijere

R

Rezime

pre 5 meseci

Samo je jedan novinar rekao zašto nema Cvijić i Lekić u reprezentaciji, to je Žika Bogdanović u Balkan-handball.Biće vam svima jasno o čemu se radi.Samo nije smeo da kaže ko je taj moćni dasa koji je svoju saputnicu postavio da glumi predsednicu RSS a on da komanduje u pozadini i leči komplekse.On je taj koji je doveo ovakog trenera i dao mu novac i instrukcije da priča gluposti o podmladjivanju reprezentacije.
D

Dokle bato bre

pre 5 meseci

Trener kaze iznenadili nas taktikom...Proslo evropsko smo sticali iskustvo.Prrethodno svetsko nismo imali srece.Tokio i Pariz gledamo na TV...Mislim da se treneru nakon prvenstva treba zahvaliti.Promene u RSS pa u novi Olimpijski ciklus sa novim ljudima.
Z

Zbaj

pre 5 meseci

Treba biti i realan i reci da Srbija nema kvalitet za nesto vise. Po nekad da bljesne pa da bude medju 8, ali za polufinala nije.
P

Pobeda je resenje

pre 5 meseci

Krajnje je vreme da Andrea Lekic preuzme srpski rukomet u svoje ruke dovede neke strucne ljude preko svojih veza i da krene ozdravljenje i muskog i zenskog rukometa u Srbiji.
n

nije još

pre 5 meseci

Ona još igra.
R

Riba smrdi od glave

pre 5 meseci

Nije Bregar kriv nista! Nego oni koji vode savez,rukomet nam se raspada a oni se kriju iza sake glasova. I da niste kukavice i da za platicu ne cutite nebi bilo ovakvo stanje. Razni Bakmazi,Brkovici,Boricici,Stankovici i ostali. Svi koji su bili snazni iz svih struktura su oterani,samo opstaju poslusnici. A promene ce brzo !
B

Brundo

pre 5 meseci

To nam je sto nam je.Nema puno materijala za kvalitetan tim.U malo kojem sportu imamo matetijala da napravimo dobru zensku reprezentaciju.Cak i u kosarci se mucimo na nekim pozicijama pa su dovodjene strankinje Pejdz i Anderson.Jedino u odbojkaskoj reprezentaciji kvaliteta ne fali.Ali fali u muskoj reprezentaciji.OSS je vise okrenut zenskim reprezentacijama nego muskim.Mnogo vise devojcica trenira odbojku nego decaka.
v

vreme za promene

pre 5 meseci

Promene u junu. Na celu saveza jak covek iz zenskog rukometa. Napokon pravi covek posle dugo godina. Sa ovima smo dotakli dno. Da imaju obraz sami bi otisli.
g

gost7654

pre 5 meseci

Tako je!!!
v

volim rukomet

pre 5 meseci

NEMA KVALITETA, Nema to veze sa trenerom - dovedite koga hocete - opet ce rezultati biti isti. Limitirana ekipa fizicki i trkacki. ZA 120 MINUTA RUKOMETA, TJ. U DVE UTAKMICE, NISU IZVELE NI JEDAN KONTRANPAD NITI DALE GOL NA TAJ NACIN!!!! Selektor mora da usporava igru, da trazi usporeni rukomet da ne bi gubile po 20 razlike. Sem Radosavljevic koja je vrhunsko krilo (Rumunke je zatvorile u drugom poluvremenu i resile utakmicu, odnosno nasi bekovi i mala Jovovic zaboravile na svoju najbolju igracu) ostale su kilometrima daleko od modernog rukometa. Ne znam zasto ovaj Slovenac uporno ostaje na klupi kada je njemu jasnije nego ikome da su ove devojke pocascene sto su tu uopste na takmicenju. Nikakve mlade i juniorske selekcije, i zenske i muske, proizvode igrace koji igraju sport koji ne lici na onaj koji igraju vrhunske selekcije. Ponovicu - za dva sata igre BEZ GOLA IZ KONTRE. Nevidjeno. Bregar ima ukupno igacica za oformi prvih 7-8 - ostale cure su jos slabije i ne mogu nikako pomoci... I to je ta nova generacija.
H

Handball Fan

pre 5 meseci

Upravo to. Nema kvaliteta koji bi nadomestio prazninu nastalu odlaskom ovih iskusnih reprezentativki. Novih, za razliku od muškog rukometa, ni u najavi. Baš depresivna slika. I što kažeš, potpuno je nebitno ko je selektor, kad nemaš sa čime. U ženskoj košarci uzmeš amerikanku i odmah si 30% bolji, pa možda u ženskom rukometu da uzmemo kakvu Ruskinju (čisto radi ravnoteže). No eto, naše su, želimo im svu sreću. Protiv Danske su pokazale da mogu bljesnuti dobrom igrom, protiv Rumunije da nemaju kontinuitet u tome. Neka pobede Čile i pokušaju pružiti dostojan otpor nekome u drugoj fazi. Nekad se i kroz poraze (i u sportu i u životu) dosta nauči.
S

Steva mrak

pre 5 meseci

Uroš nas ne odvede u Tokijo.Na svetskom 2021 katastrofa.Prošle godine evropsko 3 utakmice i 3 poraza ispali u 1 krugu.Majstror tada daje izjave to je sport nekad pobedite a nekad ne.Ove godine SP 2 poraza i već izgubljena šansa za plasman u četvrtfinale i kvalifikacije za OI.Nema rezultata znači ni 2023 a nema nas ni na 0I 2024.Na zapadu ništa novo.Jos jedno leto ukupno 10 od raspada Jugpslavije gde nase reprezentativke u rukometu uživaju na moru dok su najbolji sportisti na OI..Sve je to sport nekad pobedite a NEKAD kao Srbija 10 puta za redom imate slobodno leto kada su olimpijske igre.
v

vojvodjanski paor

pre 5 meseci

Naša najbolja igračica Radojka Šljivančanin ipak nije mogla da igra jer je povreda glave ostavila traga, takođe smo bili hendikepirani zbog iznenadne povišene temperature mlade i talentovane Tijane Tenete, to su glavni razlozi neuspeha protiv Rumunije. Nadamo se brzom oporavku naših naših najboljih igračica i nastupu na derbiju grupe protiv Čilea
G

Goran NIŠ

pre 5 meseci

Veliki problem za Rumuniju je povreda jedne od najbojih igračica u ovom veku, fenomenalne Kristine Neagu.Da su naše igrale sve i sa 8 igračica a Neagu da je bila na terenu večeras bilo bi plus 15 za njih.Sedi 1 dečko.Rukomet u Srbiji malte ne ne postoji zato smo izgubili.