"Lorenco slavi pobedu"
"Lorenco slavi pobedu"

Šampion Lorenco: Možda bi me u nekoj drugoj trci Markez napao, ali danas nije…

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.15. | 16:07

“Veoma sam uzbuđen, plakao sam od sreće”, istakao je Španac

Lorenco slavi pobedu“Trka veka” je gotova, šampion je Horhe Lorenco. Ovo mu je peta titula u karijeri, treća u najjačoj klasi. Posle trke koja je podigla toliko prašine krenuli su različiti komentari, a jedan od njih je da je na ovoj trci Mark Markez napravio dobar posao za Lorenca. Petostruki šampion je istakao da se plašio za pobedu sve do kraja trke, jer je Markez pritiskao do poslednjeg kruga, ali ističe da je tu ipak bilo određenih kalkulacija.
Markez je bio jako dobar. Možda bi u nekoj drugoj trci uhvatio motor i pokušao da me napadne, ali to ovoga puta nije bio slučaj”, istakao je Lorenco.

Španac je otkrio da je plakao zbog napravljenog uspeha, kao i da mu je zadnja guma bila potpuno uništena na kraju trke.
Veoma sam uzbuđen, plakao sam od sreće. Napravili smo veoma veliku stvar. Izdržali smo mnogo stvari tokom godine. Jamaha je izuzetan motor i uradio je savršen posao, veoma sam ponosan na svoju ekipu. Bilo je dosta pritiska, a zadnja guma mi je uništena. Nisam gledao iza sebe, ostao sam fokusiran i želeo sam da pobedim na trci”, rekao je Lorenco posle trke.

Izabrane vesti

Njegov otac bio je pun sreće po završetku “trke veka”.
Pobedio je. Želeo sam da tako bude kako bi otklonio sve sumnje. Cela naša familija je mnogo propatila”, kaže Čičo Lorenco.

Izgleda da se trud isplatio.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŠpanijamotocilkizamMark MarkezItalijaHorhe Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara