Odbojkaši Vojvodine (MN Press)
Odbojkaši Vojvodine (MN Press)

Šampioni dočekuju Niš: Pristup je najvažniji, šansu će dobiti i mlađi

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.10.21. | 09:40

Odbojkaši Vojvodine igraju danas od 17.30 u Spensu

Prekinuli su krizni period, pronašli pobednički ritam, pa sada lakše dišu u taboru Vojvodine. Ekipa Slobodana Boškana danas nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu sa željom da s eniz trijumfa nastavi. Odbojkaši Niša stižu u Spens, a njihov duel je zakazan za 17.30 u velikoj dvorani. 

Izabrane vesti

Ekipa Niša ove sezone igra u slabijem sastavu. Mnogo igrača im je otišlo, a pažnju sad treba obratiti na Mašulovića, Jelića i Stojkovića. Opet, bez obzira na sve sigurno će protiv nas biti motivisani“, rekao je trener Novosađana Slobodan Boškan. „Najvažniji je zato naš pristup. Pošto smo odigrali mnogo utakmica planiram da sada dam priliku mlađima i očekujem ozbiljan odnos prema ovom duelu, kako njihov tako i oni onih iskusnijih. Moramo da odigramo dobro, koncentrisano i da pokažemo kvalitet“.

Odbojkaši Niša su do sada ostvarili samo jednu pobedu u domaćem prvenstvu. U prethodnom kolu ih je pregazila Crvena zvezda. Dizač Luka Čubrilo smatra da te činjenice ne treba da opuste njegov tim.

Svako protiv nas igra maksimalno i veoma motivisano. Treba da uđemo ozbiljno u meč, verujem u saigrače i ekipu i očekujem nova tri boda“, rekao je odbojkaš Vojvodine Čubrilo.

SUPER LIGA ZA ODBOJKAŠE – Peto kolo

Ribnica – Spartak Ljig 3:0

Subota

17.30: Vojvodina – Niš

19.00: Gornji Milanovac – Mladi radnik

19.00: Radnički KG – Crvena zvezda

Nedelja

17.00: Spartak Subotica - Partizan



tagovi

OK VojvodinaOK NišSuper liga Srbije za odbojkašeSlobodan Boškan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara