©MNpress
©MNpress

SETKA KUP: Nije klimavo na Klima

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 13:52

Jedan stonoteniser - četiri protivnika

Jedno od takmičenja koja su nam tokom nacrnjih dana pandemije pružala kakvu-takvu sportsku i kladilačku utehu, Setka klup nastavalja sa nadmetanjima ukrajinskih stonotenisera.

Izabrane vesti

Danas je na programu ponovo veliki broj mečeva i učesnika, a mi izdvajamo one na kojima nastupa Vladislav Klim jer je na sva četiri favorit. Prvi protivnik mu je Aleksandar Skiba sa kojim ima 2-1 u međusobnim susretima. Treba znati to da je Klim slavio na šest od poslednjih osam mečeva na Setka kupu, a poslednja četiri trijumfa su došla sa gubitkom najmanje jednog seta.

Klim je favorit i protiv imenjaka Andreja Lukatskija kojeg je pre nedelju dana savladao sa 3:1 nakon preokreta, te je jasno da treba biti oprezan i odabrati veći broj poena ili setova.

Posebno napeto bi moglo da bude protiv imenjaka mu Kurčitskog koji ga je nedavno pobedio, te bi ovde moglo da se proba i protiv Klima.


Naš današnji stonoteniski "heroj" dan na Setka kupu završava sa najslabijim izazovom. U pitanju je možda i najlošiji učesnik ovo takmičenja, Oleksej Napokov. Verujemo da će Klim, koji je posladnja dva obračuna sa ovim protivnikom rešio u svoju korist rezultatom 3:1, lako potvrditi status favorita.



tagovi

stoni tenisbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara