Simo Šijan (©srl.rs)
Simo Šijan (©srl.rs)

Simo Šijan na pozajmici u Jugoviću

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 12:32

Juniorski reprezentativac Srbije privremeno napušta Vojvodinu i seli se u komšiluk

Jedan od najtalentovanijih igrača u Super rukometnoj ligi Srbije, Simo Šijan, u jakoj konkurenciji u šampionskoj Vojvodini, nije uspeo da se izbori za veću minutažu, pa je poslednjeg dana prelaznog roka otišao u komšiluk.

Do kraja sezone juniorski reprezentativac naše zemlje igraće za Jugović iz Kaća koga čeka borba za opstanak u elitnom rangu.

Izabrane vesti

Šijan, rođen 2004. godine, već je licenciran za kaćke Tiće i biće veliko pojačanje za tim Đura Tojagića u finišu šampionata. Srednji/levi bek koji je sa Orlićima proteklog leta bio četvrti na svetu, prošlu sezonu je proveo u Kikindi.

Početkom godine je bio na meti Crvene zvezde, ali je izabrao Jugović. Igrao je i za Novosađane pre dva dana u Flensburgu u Ligi Evrope, postigao je tri gola, ali su u redovima šampiona Srbije procenili da je za njegov razvoj najbolje da ima više minuta u nogama u Jugoviću.

Na poziciji levog-srednjeg beka u Vojvodini su Petar Đorđić, Gregor Ocvirk, Mohamed Aziz Aidi, Boris Puhovski, Stefan Dodić i Branko Tomić. Srpski prvak će u nastavku sezone da bude jači za povratnika Jovicu Nikolića koji se posle više od godinu i po vratio iz nemačkog Veclara.

18.00: (2,05) Srbija (8,00) Crna Gora (2,05)

Danas je poslednji dan prelaznog roka u Srbiji, pa je burno u većini klubova koji se pojačavaju u poslednji čas pred finiš sezone. U Vranje su stigli Duško Čelica i Nemanja Milovanović, Partizan je jači za iskusnog golmana Nemanju Marjanovića...



tagovi

RK VojvodinaSimo Šijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara