Komentari na vest

Sitni interesi i podele ubijaju srpski vaterpolo

G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Košarka se izgleda igrala od pojave Duleta? Taj je stvorio ovoliku mržnju između navijača čim je prestao da dominira.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Mrznju ste vi napravili od kad ste postali Delije skandiranjem mrzim Partizan posle raspada SFRJ. Nije to od juce. A najaca ekipa Grobara bila sa vama i na Maksimiru. Ne lupetaj o stvarima o kojima pojma nemas. Vasi su to pokrenuli. Zulu i ostali su bili super. Potuku se i nista posle svi u kafanu. Ovo kasnije kakav vam je sever sklepai je DB.
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Ma najbolje je bilo kada je postojao samo jedan klub a svi ostali tavorili. Nema toga više grobari ni u jednom sportu. Dosta je bilo.
s

senseimaster

pre oko 1 godinu

uvek je bio klupski interes,samo što je ranije bio interes jednog kluba a sada ih više deli kolač i odmah problemi,nešto slično kao u košarci....najveće zlo koje je pogodilo Srbiju-JSD....
G

Gandalf.Treci

pre oko 1 godinu

Pa i dalje su bitni interesi samo jednog kluba al se on sada zove drugačije i tako je u svim sportovima
a

abc

pre oko 1 godinu

Crvena zvezda i njeni kompleksi od VK Partizana plus Sapic sa Novim Beogradom vestackim poput zvezde su unistili srpski vaterpolo.
G

Gost3567

pre oko 1 godinu

Zbog duga od milion eura Zvezda je bila bacena u cetvrtu ligu.Vama drzava oprostila dug od 6mil poreza.Struju,vodu,grejanje i ostale komunalije nisu naplatili.Dobili bazen na koriscenje.Sta vi vise hocete.
s

senseimaster

pre oko 1 godinu

gde si u tekstu pronašao Zvezdu baš me zanima...i Filip Filipović je pauzirao jednu godinu zbog jednog kluba,isto kao i ovaj mali MVP mlađih kategorija...
S

SD

pre oko 1 godinu

Kada bude drzava pustila Partizan da radi , tad ce i srpskom vaterpolu da svane. To svi znaju ali cute
G

Gost24566

pre oko 1 godinu

S kako to da pusti.Mislis da vam ne naplacuje porez.Da vam da bazen na koriscenje u odlicnom stanju a da ga vi vratite u fazi raspadanja.Da na vam ne naplacuje struju,vodu,grejanje i ostale komunalije i da nikako da pomisli da vam bilo sta naplati inace to ce biti napad na VK Partizan a sto se tice ostalih klubova neka se ugase jel da.

@Gost24566 |

pre oko 1 godinu

U vaterpolu klubovi bez sponzora drzavnih ili privatnih ne mogu da funkcionisu dovoljno je samo obezbediti Partizanu ono sto imaju sada Sabac ,Zvezda ,Radnicki ne treba mu vise i eto ti za par godina najmanje 6 igraca za reprezentaciju iz njegove skole u rangu Jaksica koga dravni projekat Novi Beograd ne pusta da igra.
K

Kriv je

pre oko 1 godinu

Vučkodlak!
p

pa1

pre oko 1 godinu

Ne potresam se mnogo za sport koji se ozbiljno igra u 6 zemalja. Realno zato smo i toliko uspešni jer je najlakše doći do medalje. Uostalom obratite se vašem Udovičiću ( ako neko može da ga nadje). Ispraznio budzet i nestao
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Ako je tako lako doći do medalje skupi 11 drugara i ti sa njima, trenirajte ozbiljno godinu-dve, uzmite državljanstvo Malte npr i uzmite medalju. Opasna deluzija.
p

pa1

pre oko 1 godinu

Sigurno da je lakše nego u drugim sportovima! Vaterpolo je najnepopularniji sport na Olimpijskim igrama i već dugo se bori da ga ne izbace. Nabroj mi bar 10 zemalja u kojima se igra ozbiljan vaterpolo!!!
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Još od 45' je partijska knjižica vrednija od bilo koje diplome, znanja, umeća... NE, NISAM PROTIV KOMUNIZMA, TITA, ITD...!!! Samo hoću da objasnim kako od tada, pa evo do DANA DANAŠNJEG je najbitjije u kojoj si stranci...I dan danas postoje ljudi kojima niko ne može ništa, jer su u odredjenoj stranci, odborima, itd...DOK TO NE PROMENIMO, BIĆEMO SAMO DNO EVROPE, KAO ŠTO SMO TO GODINAMA!!!
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Samo što kod Tite imao odredjen broj, pa moglo da se istrpi! A danas u svakoj ulici imaš jednog, "ne može mu niko ništa"!
Č

Čiča Gliša

pre oko 1 godinu

Bilo je važno da li si član partije, ali ne i presudno. Komunisti, oni stari, ratni, su bili svesni da ne znaju pa su ipak poštovali ljude koji su bili stručni. Drugo, univerziteti su proizvodili kvalitetne kadrove, toliko kvalitetne da su izvodili zahtevne građevinske projekte po Africi i Bliskom istoku. Nisam siguran da bi sadašnji stručnjaci bili u stanju da to urade.
G

GGWP

pre oko 1 godinu

Nisi protiv tita i komunizma? Sedi 1..
h

hehehe

pre oko 1 godinu

Clanstvo u PARTIJI je sada vece nego u doba komunizma...
J

Jafa

pre oko 1 godinu

Mutatnt klub sa Novog Beograda pravi pometnju od kada su ga formirali. Jednom za svagda izbacite uljeza, i nastavite stazama Partizana, Beceja ....
B

Becejac

pre oko 1 godinu

VK Becej je licno ugasen zbig VK Partzana.Jako je bilo neugodno da neko bude bolji i bolje orgsnizovaniji klub od njih.
M

Mop

pre oko 1 godinu

@Bečejac ma naravno. Navedi 2 igrača koji je taj VK Bečej napravio a da nije kupljen. Što sad ne napravite nešto sad kad je Partizan u kanalu. Nema para od carina?
S

Sve

pre oko 1 godinu

Srbin do Srbina, na internetu. Uvek isti likovi, samo nešto kritikuju, jadni ste i smešni. Ajde sad mi spucajte brdo minusa, ja uživam kad mi takvi stave minus, onda znam da sam u pravu.
M

Molim

pre oko 1 godinu

Za gospodina jedan sendvič!!!
I

Indijanac72

pre oko 1 godinu

To nema ni u Ruandi,da se kapitenu ne dozvoli da igra za svoju zemlju.Ko ce biti odgovoran ako se ne plasiraju na svetsko prvenstbo i olimpijske igre?!Ovi sto organizuju konferencije za stampu,ce se distancirati od svega,pretpostavljam.Zamisli ,Boka Juniors zabrani.Mesiju da igra za Argentinu,zato sto je bio povredjen pre dva meseca.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Deki vrati se...
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Partizanu daju besplatno bazen i lokale u sklopu kompleksa da ih iznajmljuje.Onda taj isti bazen što oni koriste besplatno iznajmljuju zvezdi(i te pare idu partizanu).I onda oni gigant?Dajte bilo kome takve uslove i dominiraće.
M

Magnat

pre oko 1 godinu

Karakteristika velike većine klubova SD Crvena Zvezda je da imaju najveću finansijsku moć u zemlji i onda kupuju sve kvalitetno po zemlji i regionu. S druge strane, klubovi JSD Partizan su bili više orjentisani na igrače iz sopstvene škole. U fudbalu dosta dugo su dominirali izdanci Teleoptika, u vaterpolu opet čuvena škola Partizana, u košarci Dule je preko jedne decenije pravio uspehe sa anonimnim košarkašima itd. Za to vreme, Zvezda je uglavnom kupovala.

TAS

pre oko 1 godinu

@Magnat | Uz to bi ja dodao da Zvezda kada je imala jaku konkurenciju nije mogla gotovo nikada da dominira i osvaja titulu u nizu kao sada u fudbalu ,kosarci ili dugorocno pravi Evropske uspehe u bilo kom sportu za razliku od Partizana koji je dominirao u kosarci neuporedivo jacom regionalnom i domacom ligom paralelno sa tim u Evropi stigao skoro do samog vrha.
B

Bivši vaterpolista

pre oko 1 godinu

Ušla lova u vaterpolo i odma došli problemi. Rezultati su loši ne zbog trenutnih svadja nego što se godinama nije ulagalo u vaterpolo,klubovi jedva opstajali a neki se i gasili...,na to su naši reprezentativci više puta skretali pažnju...,stvorila se ta rupa u kvalitetu i stvaranju novih asova,i to se sad lepo vidi.
R

Reall

pre oko 1 godinu

Sve su upropastili (fudbal kosarku odbojku rukomet...) sada je na red došao i vaterpolo. Sledeće godine medalje u timskim sportovima 0. Olimpijada medalje u timskim sportovima 0.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Pa dosta je i bilo osvajanja medalja u timskim sportovima realno. Medalja u timskim sportovima je teža za osvojiti jer moraš imati 12 izvrsnih pojedinaca. Za zemlju od 7 miliona stanovnika sa sve manje mladih koji bi trenirali neki sport mi smo još super. Pogledaj jednu Dansku koja je približna po stanovništvu nama a po standardu su mnogo ispred nas, od svih ekipnih sportova postoje samo u rukometu i to je to. Uporedjivati nas sa zemljama od 60 miliona stanovnika(Francuska koja je sportska velesila trenutno) je smešno.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Slobodan pad reprezentacije u vaterpolu kreće uporedo sa brutalnim uništavanjem Partizana. Nije slučajno što je VK jedan od prvih sportskih kolektiva Partizana koji se našao na udaru. VK i KK Partizan su sinonimi za jugoslovenski i srpski vaterpolo, odnosno košarku. Toj nepobitnoj činjenici se pokušava stati u kraj. Pored evropskih titula, KK Partizan je tri puta igrao F4, poslednji put 2010. godine! Interesantno, ali i VK Partizan, planetarni gigant tog sporta, svoju poslednju od sedam evro titula, osvaja 2011. godine. Nakon toga kreće atak na sve sportske kolektive Partizana, a posebno ova dva u kojima je Partizan proslavio čitavu naciju i doslovno bio reprezentacija kako YU, tako i kasnije SCG i Srbije. Partizanu preostaje da se bori, što je izuzetno teško jer ovi imaju apsolutno sve poluge moći u svojim rukama, ali što reče Filip Filipović: "Dolazimo u teškim vremenima. Cilj je povratak, znamo šta Partizan predstavlja u sistemu srpskog sporta"!
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

"Poceo je slobodni pad reprezentacije od trenutka kada se poceo unistavati VK Partizan"Covece odakle ti obraza da ovo objavis.Drzava vam plati dug od 6mil eura.Oproste vam dug za struju,vodu,grejanje,iznajmljivanje bazena koji niste odrzavali nego samo sto se nije raspao.Zvezfu su zbog duga od milion eura u cetvrtu ligu izbacili.Sta bre vise hocete da godsnji budzet Srbije bude prebacen na racun JSD Partizan a ni onda bi ste bili nezadovoljni koliko ste alavi.
0

090222

pre oko 1 godinu

Zašto niko od novinara nije imao hrabrosti (da ne kažem nešto drugo) da isto ovo napiše pre nepune dve nedelje kada su Zvezda i Partizan ODBILI da puste igrače u reprezentaciju? Na Zvezdu i Partizan da udarimo ne smemo, ali zato ćemo sada da se iživljavamo na Novom Beogradu? Sram Vas bilo!
G

Gost1168

pre oko 1 godinu

porediš fudbal i vaterpolo i kao najgore od svega porediš meč koji je prijateljski na koji nije zvan niko ko igra u EU sa zvaničnom kvalifikacionom utakmicom.
4

4484

pre oko 1 godinu

Uspeli ste da unistite NAJTROFEJNIJI klub na ovim prostorima,osvajaca milion evropskih i domacih titula i napravili ste neke vestacke klubove.To je delo Sapica i bratije.Posto vam je uspelo da ugusite Partizan samim tim ste ugusili srpski vaterpolo.Nek vam je na cast koju ionako nemate.
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Ма да нек их пусте да се задуже још једно десет милиона, мало је ових седам, као да у фудбалу дугују милијарде евра. Још их није срамота да се јаве.
R

Realizammmm

pre oko 1 godinu

Večna težnja Zvezde da uništi Partizan, tako nam i treba, rekao sam jednom da više nikad nećemo biti sila u vaterpolu...
R

Reall

pre oko 1 godinu

J... Te Zvezda i Partizan upropastice reprezentaciju koja nam je jedina donosila medalje
G

Gost е

pre oko 1 godinu

А Звезда освојила колико и ви, ништа. Важно да си ти лупио.
N

No Respect

pre oko 1 godinu

Čime vas to "uništavaju"? Time što ste Banjicu dobili besplatno dok je Zvezda tada igrala u Zrenjaninu? A ne,to se ne važi,samo vi treba da postojite i sve kod vas neka se upumpava.
Е

Е бре

pre oko 1 godinu

Шапићу срамото
n

niko123

pre oko 1 godinu

J...s ti ovaj sport, kada se kao olimpijski sampion, nisi kvalifikovao za Olimpijadu
V

Vida Brat

pre oko 1 godinu

Zasto identican naslov ne napisete za fudbal? Nemate hrabrosti?
J

Junker

pre oko 1 godinu

Ovaj naslov mozemo da stavimo na nasu zastavu. To je moto nase drzave.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Politika će uništiti ne samo sport već i državu i to do kraja i onda neće biti povratka u nazad
M

Mop

pre oko 1 godinu

Idemo mi sa ovima izgleda pod jednu šljivu.
F

Frente

pre oko 1 godinu

Vec je unisteno sve, kasno ste se setili, drzava nam nestaje pred rodjenim ocima odavno.