Komentari na vest

Skener Orlova: Podbacili najbolji, Borzaš, Kojadinović, Pušica i Cupara zaslužili prelaznu ocenu

d

d. g.

pre 4 meseca

Najveća razočarenja: Đorđić, protiv Island glupost, protiv Crne Gore glupost. Pešmalbek, Crna Gora, zicer, dva minuta. Marsenić, milion promašenih zicera, razneo ga Mađar. Pušica, sanjaće mađarskog pivoa.
M

Memi

pre 4 meseca

Nemaš ti veze sa životom.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Koliko je samo bilo gluposti u igri Srbije, a pobjednik je Pašmalbek ili kako već, ide sam u kontri na golmana na plus jedan i umjesto lagane egzekucije on gađavdirektno u glavu golmana CG i umjesto 2 razlike, isključenje i oni pređoše u vođstvo. Stvarno ogromna glupost, kao i odbrana u 6 kod cepelina, naš igrač dva metra u unutra, a lopta ide u gol aut. Umjesto lopte za nas sedmerac za CG. Bilo je toga još, a ovi se toliki napalili kao da igraju finale a ne da idu kuću bez obzira na pobjedu. Toliko busanja i slaljenja golova ja do sada nisam vidio, malo mi to liči na kompleks, mada je bilo i logično da žele pobjedu, a pretjeraše baš na kraju kao da su medalju osvojili.
Z

Zbaj

pre 3 meseca

Sada kada Srbija dobije u barazu za SP dobije Svedsku a Crna Gora dobije Grcku, valjda cete shvatiti koliko je znacila pobjeda CG nad Srbijom. Da ne pricam da je CG ovom pobjedom uokvirila dobru igru na EP, ali najvise zbog manja srece nije prosla u drugi krug. I jos pises o radovanju igraca, eto se niko iz Srbije nije radovao, posebno desno krilo Radivojevic, daje gol da smanjuje na 2 raduje se kao da mu taj gol vrijedi 5.
r

rea

pre 4 meseca

Šta je Milosavljev tačno mogao više da uradi? Da brani 60+% situacija 1 na 1 i da odbrani barem 2 od 3 sedmerca?
D

Dachaa

pre 4 meseca

Prva utakmica je nazalost odlucila dalji tok turnira..
M

Momora

pre 4 meseca

Prelazni ocenu zasluzuju samo sledeci igraci:Kojadinovic,Borzas,Radivojevic.Ostali svi totalno razocarenje.
G

Gostinjo

pre 4 meseca

E da si bio na deset metara od Pusice da vidis kako se bori ne bi pisao gluposti.
t

ttt

pre 4 meseca

Radivojevic? Tako se ne igra odbrana, gde dobiješ tri cepelina na levom krilu protiv CG.
g

gost BS

pre 4 meseca

Mozda se Pusica bori ali to neopravda njegovo neznanje, kasnio non stop sa izlaskom, iz faula mu prenosili loptu i smesno da je pored sigurnog Abutovica imao toliku minutazu. Marsenic klasican bivol za koga je Pesambleg Skrbic licno. Orbovic bio zreo pre 3 godine za penziju kao i Nemanja Ilic ali najvise se ocekivalo od Kukica koji je skroz podbacio u prve dve utakmice, totalno bez ideje na duboku zonu, totalno pasivan - e sada da li je do njega ili trenerovic akcija ostaje za analizu.
M

Memi

pre 4 meseca

Nemaš ti veze sa životom.
G

Gostxx

pre 4 meseca

Kao prvo loš izbor desnih bekova Orbović i Vejin nikad neće biti bolji od Zelenovića koga selektor izbegava da zove od kad je preuzeo reprezentaciju. Zelenović i Kojadinović treba da budu desni bekovi tu je i Kos, Dodić da preuzme ključeve igre od Kukića koga ne treba otpisati ali mu treba smanjiti ulogu. Umesto Marsenića Rogan,umesto Cupare Trnavac desna krila su ok Radivojević i Vorkapić tu je i Djukić koji izlazi iz teške povrede. Braću Ilić skloniti i pustiti neka nova leva krila.
R

Replika

pre 4 meseca

Slazem se skoro sve , leva krila npr. mali Milovanovic iz Sapca i Srdanovic, desna Dodic i Vorkapic, jedino se ne slazem za Cuparu, ubedljivo su dva najbolja nasa golmana Banda i Cupara
A

AK10

pre 4 meseca

Zašto skloniti Cuparu? Bio je bolji od Bande i protiv Mađara i Crnogoraca, Deki protiv Islanda nije imao nijednu odbranu u drugom poluvremenu nakon odličnog prvog. Cupara nas je svojim odbranama spustio na - 1 protiv Mađara umesto da bude jedno - 7 i protiv Crnogoraca je odbranio šut 70 sekundi pre kraja i otvorio nam šansu da povedemo u poslednjem minutu. Sad što to ne zna napad da iskoristi je druga priča.