Odbojkašice Partizana (©MN Press)
Odbojkašice Partizana (©MN Press)

Slavlje crno-belih dama: Partizan sve bliži ulasku u plej-of sa sedme pozicije

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.24. | 19:36

Omladinac ovog puta nije mogao ni do seta

Sigurne i koncentrisane bile su odbojkašice Partizana u ključnim trenucima duela sa Omladincem. Iako je protivnik vodio tokom većeg dela trećeg seta, crno-bele su uspele da se vrate i zabeleže maksimalnu pobedu - 3:0 (25:20, 25:21, 26:24).

Posle 20. kola i Partizan i Omladinac imaju skor 7-13, samo što devojke iz Beograda imaju tri boda više. Trenutno su crno-bele sedmoplasirane, a tim iz Banovaca je na osmoj poziciji.

Izabrane vesti

Ostala su još dva kola da se odigraju, a u ovom trenutku se čini da je Partizan blizu ulaska u plej-of sa sedmog mesta. Mada, ne čeka ga lak zadatak u završnici - prvo će odmeriti snage sa Radničkim, a onda sa šampionom Jedinstvom.

Teži posao do kraja će svakako imati Omladinac, koji se sastaje sa Jedinstvom i Železničarom. Ko bude na kraju osmi verovatno će ponovo na megdan šampionu Srbije, koji je najbliži osvajanju prvog mesta pred razigravanje.

Partizan su večeras do trijumfa predvodile Aleksandra Petrović i Anja Krulj sa po 17 poena. Isidora Rodić je doprinela sa 12 poena. Ana Drobnjak se zaustavila na šest.

Kad je Omladinac u pitanju samo jedna igračica je bila dvocifrena - reč je o Sari Marinković koja je osvojila deset poena.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

20. kolo

Spartak - Železničar 0:3

Subota

Partizan - Omladinac 3:0

Ub - Jedinstvo U TOKU

Inđija - Klek U TOKU

TENT - Srem U TOKU

Nedelja

15.00: Radnički - Crvena zvezda




tagovi

ŽOK PartizanSuperliga Srbije u odbojciOK Omladinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara