Komentari na vest

Slavlje Gvidetija i Buše: Tijana posle četiri meča probila granicu od 100 poena, ali Vakif nije srušila

K

Kratkoooooo

pre 7 meseci

Vakifu nisu primaci imali posla jer Eczacibasi nema nikakav blok. Ocajan blok koji nije bio u stanju da zaustavi Tompson i Zehru dovoljno da same poentiraju a da Busa i Gabi samo dodaju lopte dizacu. Busa je odlicna bila na prijemu a i u odbrani je odradila odlican posao, izvukla je jako teske lopte u odbrani… Eczacibasi jako losi transferi sa srednjacima i ove godine su tu jako tanki dok Vakif ima Zehru, Ogbogu a i ova mala Bahar nije losa svakako bolja od Eczacibasijevih srednjaka…
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Drca u Pariz ne ide zbog Gvidetija.Jovovic takođe nije vise u timu kod muskih.O tome nigde ni rec.Pozovite ih pa da cujemo od njih sta je problem.Dva vrhunska dizaca nisu u nacionalnom timu više jer su problemi na relaciji sa selektorima.Pozovite Nikolu i Bojanu to je najmanje što su zasluzili za sve sto su dali Srbiji.
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

Pa Bojana ce ici, otkud ti znas u kakvim su oni odnosima? Na kvalifikacije nije isla jer je imala porodicne probleme. Ali da i ja se slazem da tim mnogo bolje igra sa Drcom jer vise koristi sve igrace i ima bolju distribuciju lopte.
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

@Sta pricas Pricam ono sto znaju svi iz odbojke.Kakvi porodicni problemi.Njena zadnja recenica savezu je bila ,dok je Gvideti tu ja ne dolazim .U Pariz ne idem.Zna se to sve ali u javnosti je druga prica.. Zato hajde da cujemo od nje neka je pozovu.Pise se ovde o Vargas i Egonu o treneru Italije itd a ne o nasem dizacu koji je bio najbolji dizac SP 2022.
0

07

pre 7 meseci

@Sta pricas? Otkud ti znaš da će Bojana ići. Svako ko bar godinu dana prati odbojku žensku/mušku zna da Bojana i Nikola ne igraju zbog problema sa selektorima. I u obe reprezentacije postoje i problemi sa selektorima ali i između igračica i igrača i o tim problemima treba pričati
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

@Steva mrak i @07 ja samo pitam odakle vam da postoje problemi? Ja sam ubedjen da ce Bojana ici jer se na OI uvek vode dva dizaca i ne vidim razlog da neko dobije prednost pored Maje i Bojane. Ako vec znate sta je problem ajde ispricajte, ne pravite se pametni nego podelite sa nama da znamo. Teorije zavere kao i uvek. I meni se vise svidja nacin igre Bojane, ali ne pricajte ako ne znate nista, ako vec znate ajde ispisite sta znate.
0

07

pre 7 meseci

Ja ne znam da obojkašice ali se pričalo ispod par objava ali kod odbojkaša se tačno zna koliko problema ima samo između igrača gde Kovačević šikanira mlađe igrače svašta im kaže. Kovačević i Atanasijević ne mogu zajedno jedva izdrže utakmice da igraju zajedno. Ima mnogo toga ima i uslovljavanja od strane par igrača. Kolaković ne želi da u timu ima Jovovića i zato ga ne zove ima Kolaković nekih problema sa svima pomalo. Nije sve med i mleko kako izgleda na terenu i kako se navijačima prikazuje čak šta više gomilaju se problemi sami se o tome ne priča jer što bi? lad mogu da se mažu oči ljudima
L

Lud lik skroz

pre 7 meseci

@07 kojih godinu dana kad Gvideti upoznao ekipu u maju ove godine i to krajem maja pocetkom juna? Covek i nije u ekipi godinu dana 🤣 zvanicno je selektor od decembra/januara, a ekipu upoznao i sa njima poceo rad krajem maja
O

Ovako

pre 7 meseci

@Steva Mrak, po tvojoj logici znaci Bojana ima problem sa selektorom i zato ne igra okej, glupa logika a evo i ti objasnjenje zasto. S obzirom da pricas da pratis sve i ubedjen si da pratis, evo sad zasto naprimer Maja ne bi treba da igra dok je Gvideti na klupi. Maja Ognjenovic je igrala za Vakifbank potom zbog svadje i nesuglasica sa Gvidetijem najurena od strane njega iz Vakifa i vratila se u Eczacibasi, potom javno na youtube imas snimak gde Maja u dresu Eczacibasija ispusta krike prema klupi Vakifa gde stoji Djovani Gvideti. Uzmes kucas na yt Maja Ognjenovic Giovani Gvidetti i videces. Turci javno pricali da je zbog toga otisla iz Vakifa. Znaci po toj logici ni Maja ne bi trebala da igra u reprezentaciji jer je bila na krv i noz sa Gvidettijem, ali igra ali ne igra Bojana jer ima nesuglasice sa njim. Svasta..
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

@07 moguce je da Kolakovic ima nesto sa Jovovicem ne zalazim u to, i meni je krivo zbog svega jer nam je muska odobojka u kanalu, dosta igraca bih ja licno izbacio iz tima. Ali ne znam sta je sa Bojanom i Gvidetijem, licno smatram da je bolja u ogranizaciji napada od Maje jer Maja vise nema strpljena za igrace kao pre, u nekim momentima samo vidi Tijanu. Bojana je sjajno odigrala svetsko i mislim da zasluzuje da neke utakmice pocne kao starter. Smatram da na OI treba da idu obe jer takve dizace vise nikada necemo imati… obe ce posle OI otici u penziju, Maja sigurno a Bojana mozda ostane u klubu..
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Napisao sam Vam sve pa evo i kopiram ponovo jer niste shvatili.Njena Bojanina zadnja recenica savezu je bila nakon EP ,dok je Gvideti tu ja ne dolazim .U Pariz ne idem.
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

@Steva Mrak, a vi ste bili pored njih pa treba da vam poverujemo? Ja ne kazem da mozda nije istina ali eto kazem vam da su Maja i Gvideti imali opasne svadje i javno ima na yt njeno ponasanje prema njemu, pa igra. Ne vidim sta se to moglo desiti pa da Bojana ne igra? Veoma dobar tehnicar, Fenerbahce se ubio dok je nije doveo iz Rusije da ove godine igra za njih ne znam sta bi bio problem da ne igra. Ja vam kazem po meni je trenutno bolja od Maje, Maja jeste legenda ali nacin Bojanine igre i distribucija lopte mi se zaista trenutno mnogo vise svidjaju…
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

@Steva mrak, takodje licno smatram da je Bojana Drca treba da igra finale protiv Turske jer Maja 2 dana pred finale nije trenirala i sramno je da trener koji zeli zlato rizikuje sa bolesnom osobom i da igra. Bojana je u 3.setu bila super i taj set smo okrenuli i unela je neku dozu energije u teren, gde on 4.set pocinje opet sa Majom…
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Sta pricas Ja 3 put ponavljam svi koji su u odbojci i znaju bilo koga iz vrha saveza tu informaciju imaju ili je mogu dobiti.Provereno i tacno 100 / i za Bojanu i Jovovica.Ima jos nekih koji se mozda nece pojaviti na leto ali o tom potom.
D

Deda Mraz 1

pre 7 meseci

Stevo mrak Normalno da je ljuta i donela je pametnu odluku.Rekla je prvo treneru odmah nakon finala onda i ostalim igracima ,pa savezu kad su se vratili.Nije ona dete da se Italijan igra sa njom.Jedno joj obecao a drugo radio.Ona je zavrsila sa reprezentacijom definitivno.Sa Nikolom Jovovicem takodje je slicna prica..On je takodje bivsi tehnicar Srbije.Poziv za Pariz je vec dobila i Silvija Popovic libero....Prihvatila ga!!!
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Deda Mraz Svako ima pravo ma svoje odluke.Mnogi su prestajali i mlađi.Jedan N Bjelica sa 25 godina doneo odluku da ne igra za Srbiju vise jer je bio na klupi.Antonijevic takođe nije htela da bude na klupi.Bojana je dugi niz godina bila tu.Sve ima svoje granice.Samo bi bilo lepo da je pozovu kao i Nikolu da daju izjave ako zele.Ako ne žele da pričaju o tome sve ok.Nista drugo.Ja nikome ne zameram nista.
S

Sta pricas?

pre 7 meseci

@Deda Mraz 1, moje licno misljenje je da je ogromna greska bila sto Bojana nije igrala finale, Maja je bila bolesna i nije trenirala 2 dana pred finale. Ja sam odmah i posle finala rekao da je finale izgubljeno zahvaljujuci Gvidetiju i Maji koja posle meca kaze falilo nam je energije, pa kako da ne fali kad ti kao glavni igrac, po meni dizac diriguje celim timom, ne treniras 2 dana pred finale i dodjes i igras ceo mec? Naravno da ce faliti energije jer je svaka 2 lopta isla na Tijanu. Verujem da bi Bojana koliko toliko bolje raspodelila loptu. Licno smatram da skoro sve igracice igraju bolje kad deli lopte Bojana, prva Jovana Stevanovic koja je ove godine uz duzno postovanje njene karijere, ocajna. Potom Sara Lozo koja je uz Tijanu prosle godine bila nas najbolji napadac, u finalu ep dobijala je mozda 15 lopti za 5.setova. Celo EP jednu utakmicu celu je mozda Bojana odigrala, sto je po meni uzasno. Na klupi imas dva tehnicara koja su top klasa svetske odbojke a celo takmicenje ti igra jedan tehnicar pritom dodje do premora, umesto da raspodelis minutazu.. iskreno Bojana ima pravi da se ljuti.. meni se generalno ekipa ne svidja od kako je dosao Gvideti, jer je kukavica… u finalu drzi Jovanu koja nista ne radi a greje mu klupu Maja Aleksic, umesto da napravi neku reakciju i nesto ucini on gleda. Za Silviju Popovic ne znam, tu informaciju nisam nigde nasla. Po meni Jegdic je skroz dobar libero pratim je u Nemackoj i dobra je u finalu je bila bolesna i nije igrala ali je Maja bolesna igrala?? Znaci Maja > cela ekipa. Po meni ako mora Silvija da ide bolje i ona nego Pusic, jer je ove godine ocajna a ni klub jos nasla nije….
D

Deda Mraz 1

pre 7 meseci

Sta pricas Nje nije bilo u hotelu nikome se nije javila noc pred finale...Samo je dosla pred finale sa pricom da je bolesna bila ali da ce da igra....