Slobodan Kovač (MN Press)
Slobodan Kovač (MN Press)

Slobodan Kovač više nije trener poljskog Belhatova

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.04.22. | 13:48

Klupska uprava je odlučila da raskine saradnju sa srpskim stručnjakom posle eliminacije u polufinalu plej-ofa

Slobodan Kovač više nije trener poljskog Belhatova. Na zvaničnom sajtu kluba je danas osvanula vest da je 27. aprila zbog nezadovoljavajućih rezultata raskinuta saradnja sa srpskih stručnjakom. Zajedno sa njim odlazi i asistent Slobodan Prakljačić, kao i kondicioni trener Radivoje Radaković. Jedan od pomoćnika Radoslav Kolanek će predvoditi tim do kraja sezone u borbi za bronzanu medalju u prvenstvu.

Kovač se pridružio Belhatovu posle prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, na kome je predvodio Srbiju sa klupe. U domaćem šampionatu Poljske u razigravanje je stigao sa treće pozicije (skor 21-5). Zaustavljen je u polufinalu kada je doživeo dva poraza od Jastrežebskog, pa mu sada preostaje borba za treću poziciju.

Izabrane vesti

U kupu Poljske eliminisani su u osmini finala, a u CEV kupu su stali u polufinalu. Takvi rezultati nisu bili po ukusu uprave kluba, pa je došlo do velikih promena.

Aleksandar Atanasijević i Mihajlo Mitić će pokušati u narednim mečevima da završe sezonu u pozitivnom raspoloženju i obezbede ulazak u Ligu šampiona. Protivnik u borbi za bronzu biće im poraženi iz duela Varta - Zaksa.


tagovi

Slobodan Kovač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara