Komentari na vest

Španija demolirala Hrvatsku u polufinalu, Alvaro Granados terorisao golmane i direktne čuvare

B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Dobro je pa su ispali... Samo oni da ne osvoje...
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Nagrdise ih Spanci samo tako.
S

SamoRealno 1

pre gotovo 2 godine

🇮🇹 Italija lagano uzima PETU Svetsku titulu. Spanci su bez sansi.
s

ssssssss

pre gotovo 2 godine

Nove sile u ovom sportu su Spanija, Italija i Grcka. Mi smo dugo dominirali zajedno sa zemljama iz regiona, ali nismo napredovali kao ovi ocigledno.
g

goligeter

pre gotovo 2 godine

nego gdje su oni što su se naslađivali kako su barakude pobijedile srbiju?!
p

pa i dalje su

pre gotovo 2 godine

nas pobedili i izbacili..
M

Menjac

pre gotovo 2 godine

Spanija zemlja svih sportova, nema sporta gde nisu u vrhu.
T

Tako da

pre gotovo 2 godine

Ima, u odbojci ne postoje.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

ODBOJKA 🤣🤣🤣🤣 Šalim se; samo dugo nisu uzeli trofej u vaterpolu. Medalje da, ali titule ne, a ogromna je razlika. Eto npr.Srbija od raspada EX Ju uzela 27 titula 2 OI, 3 SP, 7 EP, 12 SL, 3 SK a Hrvatska koja je takođe u samom vrhu npr.samo 5 titula (1 OI, 2 SP, 1 EP, 1 SL). TEŠKO JE TITULE UZIMATI, a našim delfinima to polazi za rukom.
I

Ivan OL 91

pre gotovo 2 godine

Odbojka
I

ITA

pre gotovo 2 godine

Sta tek reci o Italiji? 🤔🇮🇹🏆🏆🏅🏅🏅
@

@Gostimir

pre gotovo 2 godine

Pa ta odbojka je popularniji i rasprostranjeniji sport od rukometa i vaterpola zajedno, koji se na ozbiljnom nivou igraju samo u Evropi…Ti u odbojci imaš Ameriku,Rusiju,Brazil,Kinu,Poljsku,Italiju,Francusku,nas itd…Recicu samo da evo u ovom veku zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u ženskoj odbojci nikad nije osvojila nijedna evropska ekipa, već Brazil 2 puta, Kina, Amerika a pre toga bila dominacija Kube. Italija nikad nije osvojila olimpijsku medalju u ženskoj odbojci, a muškoj su najbliži bili srebru…
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Spanci su odigrali odlicno u odbrani golman Agire im je odlican,Hrvati su im dali samo 5 golova za cijelu utakmicu mada je razlika mogla biti i veca,Imaju cini mi se najbolju odbranu na svijetu Spanci.Iako Italija moze da ih iznenadi mislim da bi trebalo da osvoje titulu.Imacemo sansu da se odmjerimo sa njima u Svjetskoj ligi nadam se da ce to takmicenje dobro doci delfinima da se sto bolje spreme za ep i tamo probaju doci do finala.Nece to biti lako ali moramo i dosta bolje nego protiv Crnogoraca danas vec u Svjetskoj ligi a onda u Splitu da ovi momci pokazu sta znaju.Hrvati su protiv nas odigrali na 100% i bilo je jasno da su im protiv ovako jakih Spanaca sanse ipak manje.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Igrali smo prije mjesec dana protiv ovih Španaca i dobili ih u kvalifikacijama za Svjetsku Ligu. Samo dobro su ih u 1/4 finalu namučili crnogorci, cak i pogodili prečku na samom kraju koja bi meč odvela u peterce.