(Instagram Agencije LZSport)
(Instagram Agencije LZSport)

Spartak će sa Kineskinjom pokušati da pobegne iz donjeg doma

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 11:17

Subotičanke protiv TENT-a igraju prvu utakmicu u 2024. godini

Ako je neko imao stalna tumbanja u prvom delu sezone, to je bez sumnje subotički Spartak. Dolazile su i odlazile igračice, dolazili i odlazili treneri, a rezultati sve vreme nisu bili na nekom zavidnom nivou.

U nastavku će stvari pokušati da popravi Dejan Desnica, koji će u sastavu imati između ostalog i jednu Kineskinju. U Suboticu je stigla Jao Li, koja pokriva poziciju primača servisa.

Izabrane vesti

Igrala je do sada za Gvangdžou, a pošto se sezona u Kini završila, odlučila je da dođe u Srbiju i oproba se u našoj Superligi.

Pošto su prve utakmice Spartaka u 2024. godini bile odložene, današnji duel će biti premijerni u novoj godini. Poslednji meč ovaj klub je odigrao još 22. decembra, kada je gostovao Crvenoj zvezdi.

Nimalo lak zadatak ne čeka večeras Saru Klisuru i drugarice. Bez obzira na to što igraju na domaćem terenu, rival im je TENT, jedna od ekipa koje su ove sezone pokazale najviše.

Spartak je trenutno na 10. poziciji u prvenstvu Srbije sa skorom 3-9. U izmenjenom sastavu i sa novim trenerom pokušaće nekako da pobegne iz opasne zone i da se pomeri ka sredini tabele. TENT je tokom cele sezone u gornjem domu, trenutno je na drugoj poziciji sa skorom 13-1, odmah iza vodećeg Jedinstva.

Prošle sezone je ekipa iz Subotice dobila oba međusobna okršaja u domaćem prvenstvu, a prvi duel ove sezone pripao je devojkama iz Obrenovca prilično lako - 3:0.

PRVENSTVO SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

15. kolo

Petak

19.00: Spartak - TENT

Subota

15.00: Omladinac - Radnički

18.00: Jedinstvo - Crvena zvezda

19.00: Srem - Partizan

19.00: Železničar - Klek

7. februar

18.00: Ub - Inđija

PRVENSTVO SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

15. kolo

Petak

19.00: Niš - Mladi radnik

Subota

16.00: Partizan - Borac Starčevo

18.00: Radnički - Karađorđe

18.00: Crvena zvezda - Ribnica

19.00: Spartak - Jedinstvo

19.00: Takovo - Vojvodina


tagovi

Superliga Srbije u odbojciŽOK Spartak SuboticaOK Tent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara