Nemanja Mašulović (©Starsport)
Nemanja Mašulović (©Starsport)

Srbinu prija život u Ljubljani: Mašulović produžio ugovor sa ACH Volejom

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.04.22. | 15:15

"Pokušaćemo da budemo još bolji naredne godine, posebno u Ligi šampiona", rekao je srednji bloker za klupski sajt

Zajednička misija ACH Voleja i Nemanje Mašulovića će se nastaviti i naredne sezone. Bivši srednji bloker Mladog radnika, Crvene zvezde i Vojvodine odlučio je pred početak finalne serije u Sloveniji da produži ugovor.

Izabrane vesti

"Izuzetno sam srećan što ostajem u Ljubljani bar još godinu dana", rekao je za klupski sajt Mašulović. "Imam mnogo poverenja u ovaj tim i uveren sam da ćemo na pravi način završiti posao ove sezone. Naredne ćemo pokušati da budemo još bolji, posebno u Ligi šampiona".

Mašulović je u slovenački klub stigao prethodnog leta iz novosadske Vojvodine. Vrlo brzo je osvojio srca navijača ACH Voleja... Doneo im je mnogo radosti i predvodio tim do velikih uspeha. Pokazao se kao pravo pojačanje, bio je motivator saigračima u svakom trenutku i uzor mlađima van terena.

ACH Volej igra veoma uspešnu sezonu - osvojio je regionalnu MEVZA ligu i slovenački kup. Trenutno igra finalnu seriju u domaćem prvenstvu... Trijumfovao je na prva dva meča i već 25. aprila će imati meč loptu za titulu na domaćem terenu.


tagovi

Nemanja MašulovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara