Komentari na vest

Šta očekuje Vojvodinu naredne sezone u Evropi?

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Vojvodinu ocekuju kvalifikacije za Ligu Evrope a Rojevic je od njih napravio kompatibilnu ekipu i trebalo bi da prodju kvalifikacije.Potrebna su Vojvodini pojacanja mogli bi da pogledaju ka srpskoj,portugalskoj,islandskoj,finskoj,madjarskoj,egipatskoj,tunizanskoj reprezentaciji ima tu igraca koje bi Vojvodina mogla da dovede.
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Mislim odmah iza fudbalske organizacije ide odbojkaška! A možda i griješim, ali mislim da u odbojci koliko toliko sve funkcioniše što u muškoj tako isto i u ženskoj odbojci! I po meni je reprezentativna odbojka poslije fudbala najpopularniji kolektivni sport!
D

DejanPizon

pre 12 meseci

Svaka cast.
Б

Белграно

pre 12 meseci

Какав је ЕХФ сиров циркус од организације, па ово је немогуће. Буквално играш такмичења по принципу дођем ти, дођеш ми. Комедија. Војводини свака част и надам се да ће у Лигу Европе.

Chiske

pre 12 meseci

Ah kako je lepo probuditi se i znati da SD Vovjodina ima 2 evropska trofeja u 2 razlicita sporta u zadnjih 8 godina. Moze li neko da proveri da li je ova razlika najveca razlika koju je neki tim napravio u nekom euro takmicenju? Posto ja se ne secam da je neki tim ovako dominirao tokom celog takmicenja. Gorenje je trebalo da igra finale sa Vosom realno najjaci klub uz Vosu na ovom takmicenju (rekao bi cak da su za nijansu jaci zbog samih uslova i iskustva) i kada sam napisao da je prolazak Gorenja najveci uspeh izlupaste mi minuse, ali opusteno to blizanacka bagra radi tj. uglavnom grobari, moram da pohvalim crvene sto zapravo imaju samo reci hvale sto mi je onako malo cudno ali su dokazali da su iznad crnih iako sam ih pre stavljao u isti kos moram priznati da su crni ipak ogavniji 60/40 u korist crnih! Bravo eto u necemu imate veci skor pa makar bilo i u ogavnosti. Naravno ja to pricam za ove najvatrenije a ne za moje prijatelje koji i sami kazu kako je cela navijacka druzina postala tesko bolesna njima kapa do poda. Stvarno mi nije cilj vredjanje pravih navijaca i sportskih rivala. A zasto ih sada pominjem e pa zato sto su bolesnici pa sire mrznju u vesti o vojvodini. Stae grobusi? Boli sto smo vam ocitali lekciju? Neka vas boli! I treba! Svaki dan da citate o Vosi! Nego pancevci jeste spremni za NS? A? Da li vas je bar malo frka?
g

ggggDusan

pre 12 meseci

Sve cestitke od iskrenog navijaca Zvezde, nadam se da ce Vosa i u fudbalu da se podigne jer kao treci najveci klub ove zemlje to i zasluzuje, a podigao bi se i nas fudbal. Jos jednom sve cestitke Rk Vojvodina!
s

svaka cast

pre 12 meseci

Voši...ne pratim bas rukomet ali rezultat za pohvalu ... momci pravi... buduci reprezentativci..

Chiske

pre 12 meseci

Pusica i Vukovjak za bedem u odbrani! Ostali mogu kao izmene pa da se dokazuju. Pukhouski bi nam legao najstrasnije...
g

grobari partizan

pre 12 meseci

sta se bre lozite, cuj ehf kup hahaha, pa nije liga sampiona

NemanjaKZ

pre 12 meseci

Zašto ga vi niste osvojili da se i vi ložite

Chiske

pre 12 meseci

Dijabolik 4
i

ime gosta osta osta

pre 12 meseci

Kako igra partizan?