"Dragana Cvijić"
"Dragana Cvijić"

Strašan derbi na startu Evropskog prvenstva: Može li svetski vicešampion da sruši evropskog vladara ?

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.12.14. | 13:46

Srpske rukometašice u prvom kolu ukrštaju koplja sa braniocem titule Crnom Gorom

Dragana Cvijić

Vicešampion sveta i aktuelni prvak Evrope, već u prvom kolu šampionata Starog kontinenta. Rukometašice Srbije na startu takmičenja ukrstiće koplja braniocom titule i najbližim susedom Crnom Gorom (20.15, RTS 2)

Izabrane vesti

Izabranice Saše Boškovića u Osijek su stigle opterećene brojnim povredama, ali nemaju nameru ni jednog trenutka da se predaju, iako igraju sa izuzetno teškim rivalom, koji ih je na Evropskom prvenstvu u Beogradu eliminisao u polufinalu.
„Ne pričamo o tome, nismo nijednom pomenule osvetu. Za nas je to jedna u nizu reprezetacija koje će nam se suprotstaviti i na nju gledamo kao na sve druge, rekla je Dragana Cvijić, a prenosi Žurnal.

Eventualna pobeda na startu takmičenja donela bi mnogo srpskim reprezentativkama, pre svega na psihološkom, dok eventualni poraz ne bi odneo previše, jer još uvek ima dovoljno vremena da se nadoknadi propušteno.
„Nijanse će odlučiti meč. Kad to kažem, mislim bukvalno na to da li smo posle treninga pile kafu i pričale o Crnoj Gori ili smo razgovarale o drugim stvarima. To su sitnice koje mogu da odluče ovakve mečeve“.

Srpske reprezentativke znaju kako treba sa Crnogorkama.
Čvrsto i jako, jer ćemo morati da se suprostavimo najboljoj odbrani na svetu. Moramo da verujemo, da budemo maksimalno posvećene i motivisane. Imamo svoje prednosti, takođe imamo i igračice koje mogu da odgovore izazovu i igri protivnika, tako da nema razloga da na kraju sve ne bude kako treba. Ne smemo da jurimo rezultat nikako, već da budemo pametne i koncentrisane. Mislim da neće pasti veliki broj golova, rekla je Cvijićeva.

Od 18 časova u Grupi D se sastaju Francuska i Slovačka.

(FOTO: MN press)


tagovi

Dragana CvijićEP za rukometašice 2014Saša BoškovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara