Komentari na vest

Suzana Pavić: Sa Zakočem okrenula krug, Terzić mi mnogo pomogao, sad treniram sa dvoje dece 24 sata dnevno

U

Užice

pre preko 1 godinu

Kod Darka se greške skupo plaćaju. U to vreme previše surovo je bilo u Užicu. Danas je tako nešto nezamislivo. Drugo je vreme. Odbojka nije popularna, pa se o tome i tim dešavanjima i ne priča a i ne piše. Inače to bi danas bilo u svim medijima, slično kao sa onim roditeljom koji maltrerira dete na teniskom treningu.
m

mene zanima

pre preko 1 godinu

Da li je ispričala kako je izradila matični klub?
N

Napisi ovde

pre preko 1 godinu

Kako?
?

???

pre preko 1 godinu

Moze neko da mi protumaci ovaj deo? : ‘Kod Zakoča sam uspela nekako da se isključim, da ne obraćam pažnju na komentare, jer znam šta i kako radim. Znala sam dokle sam dogurala i nije imalo težinu kada mi neko kaže nešto ružno’
j

jednom recju

pre preko 1 godinu

znaci da ju je zakoc toliko naribao da je posle toga sve ostalo bilo smesno
E

Ee suzi

pre preko 1 godinu

Suzi se razocarala kad je Silvija Popovic umesto nje otisla u Rio
T

Tacno

pre preko 1 godinu

Tacno je sve ovo sto kaze za ogranicenje broja stranaca u dobrim ligama, na kraju uvek liberi ispastaju. Jedino je Brenda Kastiljo iz Dominikanske Rep. igracica koja igra u ozbiljnoj ligi kao stranac, u tom smislu su Turkinje, Italijanke, Poljakinje u prednosti. Danas su Rumunija i Nemacka najbolja resenja za libere
t

tipton

pre preko 1 godinu

Upravo to, zato najbolji libero sa Olimpijskih igara prošle godine, Amerikanka Wong-Orantes igra u francuskoj ligi ove sezone, a prošle je igrala u Nemačkoj. Jako je teško igrati u italijanskim i turskim klubovima jer tamo prednost imaju domaće igračice.
@

@tipton

pre preko 1 godinu

To su sve izgovori. Ili imaš kvalitet ili ne. Ako si potpun igrač - bićeš tražen i to je to, šta god ti igrao. Ne kaže se džabe da je libero srce ekipe. Treba neko i da primi taj servis, odigra dobru odbranu a ne samo da se klepa po lopti...
t

tipton

pre preko 1 godinu

Hoces da kazes da libero koji je dominirao na OI nije potpun?Kakva glupost. Po statistici posle nje najbolji libero je bila Brazilka Brait(koja je celu karijeru provela u brazilskoj ligi). Silvija Popovic je igrala u Švajcarskoj, Azerbejdzanu i Rumuniji a bila najbolji libero na OI 2016, nekoliko puta i na klupskim SP a i 2018 je po statistici bila bolja od De Djenaro. Kastiljo dok prosle sezone nije dosla u Skandici igrala je po Azerbejdzanu, Brazilu i rodnoj Dominikani. Bas ce neko u Turskoj pored pravila o samo 3 strane igračice dovesti stranog libera, aha malo sutra.
@

@tipton

pre preko 1 godinu

Sergio Dutra Santos, najbolji svetski libero, usudiću se da kažem i svih vremena, igrao u Italiji kada je to trebalo, tj kada je bio u vrhuncu svoje snage. A to što današnji igrači ne prave nikakvu razliku pa je potpuno svejedno da li igra Pera, Mika ili Laza, ili Jeca, Ceca ili Naca e to je već nešto drugo, govori o nivou odbojke koja se igra sada ili u prethodnih 5-10 godina. Znanje i umeće se uvek vrednovalo i bivalo adekvatno nagradjeno. A ko ga nema, normalno da će sve drugo biti krivo.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Santos igrao u Italiji samo 2 sezone a većinu karijere proveo u Brazilu, a s obzirom da je osvojio 2 olimpijska zlata(2004,2016) i igrao u tom periodu znači i da je u formi ostao i nakon kratke ekspedicije u Italiji. Elem Wong-Orantes je bila jedna od najvećih razloga zašto je SAD osvojila to olimpijsko zlato, sve je stizala po terenu, dok sa druge strane De Djenaro koja se naosvajala nagrada i igra celu karijeru u Italiji nije bila ni u top 5 najboljih libera na OI. A tu se pokazuješ na najbitnijem sportskom dogadjaju, a ne da ispadneš u 1/4 finalu pa se kasnije vadiš da nisi bio psihički spreman za OI, ali avaj nije to prvi put da im se to dešava, svakako nikada nisu ni primirisali olimpijskoj medalji.
L

LakiLaza

pre preko 1 godinu

E, kad se i ti udade, nijedna zena ne treba da brine da ce ostati sama
s

super

pre preko 1 godinu

iznenadjenje...