"Vudsova fotografija nakon hapšenja"
"Vudsova fotografija nakon hapšenja"

Tajger Vuds nakon prepavane noći iza rešetaka: Nisam vozio pijan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.17. | 15:02

Golferska superzvezda ponovo u sukobu sa zakonom, tvrdi da je bio na lekovima kada su ga uhapsili

Vudsova fotografija nakon hapšenjaTajger Vuds se ponovo ogrešio o zakon, ali ovaj put ipak nije bilo toliko drame kao pre nekoliko godina kada je izbio skandal sa njegovom sada već bivšom suprugom i njegovim nebrojenim ljubavnicama, uglavnom prostitukama

Čuveni golfer je uhapšen blizu njegovog doma na Floridi i to dok je "pod uticajem" upravljao motornim vozilom. Policija je primetila kako automobil ide sporo i u cik-cak te je bila primorana da ga zaustavi. Kada su videli da je u pitanju Tajger Vuds, koji pritom nije bio potpuno pri svesti, nisu se dvoumili i lišili su ga slobode. Vuds je prespavao u lokalnom zatvoru nakon čega je pušten uz kauciju zbog "vožnje pod uticajem".

Izabrane vesti

Poznato je od ranije da Tajger voli da popije koju kapljicu više, pa se verovalo da je to u pitanju. On, međutim tvrdi da nijebio u pitanju alkohol, već lekovi.

"Želim javnosti da poručim da alkohol nije imao veze sa razlogom za hapšenje. To je bila neočekivana reakcija na lekove. Nisam znao da mogu tako da utiču na mene kada ih pomešam", objavio je jedan od najbogatijih sportista na svetu.

(foto: Action Images)


tagovi

golfTajger Vuds

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara