"Makgregor i Tajson"
"Makgregor i Tajson"

Tajson: Makgregor je ispao glup!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.17. | 19:40

"Stavio se u poziciju u kojoj će biti nokautiran zato što to Flojd radi od kako je bio beba", jasan je legendarni bokser

Makgregor i TajsonBorba između legendarnog boksera Flojda Mejvedera juniora i MMA zvezde Konor Makgregora će bez sumnje zaraditi brdo para, ali ljudi koji dolaze iz te, borilačke branše, nisu zadovoljni.

Jer jasno je svim da će to biti cirkus, pošto je Irac zbog love pristao da se bori sa Amerikancem po bokserskim pravilima, sa jednim izuzetkom - dozvoljen je udarac rukom iz skoka, popularni "supermen". Jedan od onih kojima se to uopšte ne sviđa je i Majk Tajson. Legendarni nokauter je odlično obrazložio taj stav, tako da ga vredi uzeti u obzir.

Izabrane vesti

"Makgregor će da pogine boksujući! Iznervirao sam se kada sam čuo da neće da koriste MMA pravila uz bokserska zato što je glavno pitanje: Može li bokser da dobije MMA borca?! Makgergor je ispao glup pošto se stavio u poziciju u kojoj će biti nokautiran zato što to Flojd radi od kako je bio beba. Konor neće moći da udara nogama, hvata, rve, tako da neće imati mnogo prilika. Da se ja borim sa Makgregorom dopustio bih mu šuteve i udarce kolenima.", objasnio je svoj stav Čelični.

Meč između Mejvedera i Makgregora zakazan je za subotu 28. avgust u Las Vegasu.

(foto: Action Images)


tagovi

boksborilačke veštineIrskaMajk TajsonmmaUFC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara