""
""

Tako je to kad te tata savetuje: Sine, povuci se posle ove borbe, previše se kockaš

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.04.15. | 16:11

Mejveder senior smatra da bi Flojd posle meča sa Pakjaom trebalo da ode u penziju

Do borbe veka, kako je mnogi već nazivaju, između Flojda Mejvdera i Menija Pakjaa ostala su još samo četiri dana. Kako se meč približava, u centri pažnje nisu samo direktni akteri, već i članovi njihovih porodica. Otuda i izjava američkog boksera, Flojda Mejvedera seniora koji se nada da će njegov sin završiti karijeru posle subotnjeg spektakla u Las Vegasu.
Nadam se da će povući posle te borbe. Ovo je kockanje, a mislim da Flojd ne bi trebalo da se kocka previše. Kad steknete slavu i zaradite mnogo novca, nema više potrebe da se borite“, rekao je otac nikad neporaženog boksera.

Iako bi njegov otac to najviše želeo, malo je verovatno da će do toga i doći, jer je sam Mejveder sredinom aprila rekao:
Borba sa Pakjaom biće moja pretposlednja, poslednja će biti u septembru“, što je i logično ako se zna da, otkako je potpisao ugovor sa TV mrežom „Show time“ 2013, 38-godišnji bokser godišnje dva puta ulazi u ring, u maju i septembru.

Izabrane vesti

Mejveder je, ipak, priznao da više ne uživa u boksu:
Ne uživam kao nekada. To je moj posao. Ja idem u teretanu, treniram, znam šta moram da uradim. Bilo je vreme kada mi je bilo zabavno, ali se sada nalazim u trenutku karijere gde se sve polako završava“, priznao je bokser koga zovu Novac.

(FOTO: Action images)


tagovi

Flojd Mejvederboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara