Detalj sa meča Lugož - TENT (©CEV)
Detalj sa meča Lugož - TENT (©CEV)

TENT eliminisan iz Kupa izazivača, Lugož za 68 minuta završio posao u revanšu

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 23:10

Obrenovčanke se oprostile od evropskog takmičenja u osmini finala

Oba srpska predstavnika završila su večeras učešće u trećem po rangu evropskom takmičenju. Prvo su eliminisane odbojkašice Uba, a potom i igračice obrenovačkog TENT-a.

Devojke koje sa klupe vodi trener Igor Žakić ni u revanšu nisu uspele da izađu na kraj sa ekipom Lugoža. Rumunski tim je završio posao za 68 minuta - 3:0 (25:19, 25:13, 25:22).

Izabrane vesti

U prvoj utakmici, odigranoj u Obrenovcu, Lugož je pobedio TENT takođe maksimalnim rezultatom - 3:0 (29:27, 25:17, 26:24). U četvrtfinalu će igrati protiv turske Burse, a te utakmice bi trebalo da budu na programu 10. i 17. januara.

Srpski klub nije imao dvocifrenu igračicu - Milica Vidačić je osvojila najviše poena - sedam. Po četiri su zabeležile Sara Ranković, Danijela Andrić, Jovana Cvetković i Nevena Sajić.

U protivničkom taboru najbolja je bila Jelisaveta Ruban sa 11 poena. Katarina Čanak je upisala pet poena, a Nevena Vidojević četiri. Na poziciji libera igrala je Silvija Popović, koja je ujedno i kapiten ove ekipe. Sa klupe su ekipu uspešno vodili treneri Uglješa Šegrt i Dragan Grbić.

TENT se posle ovog putovanja okreće domaćim obavezama. Obrenovčanke za vikend čeka duel sa Klekom u prvenstvu, a onda i revanš u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde naredne nedelje.


tagovi

OK Tentkup izazivačaSilvija PopovićIgor Žakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara