Tijana Bošković (Foto: MN Press)
Tijana Bošković (Foto: MN Press)

Tijana Bošković: Dobra opomena pred osminu finala

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.08.21. | 23:47

Odbojkašice Srbije svesne da ih prave borbe tek čekaju u nastavku Evropskog prvenstva

Kada je bilo najpotrebnije, publika je osetila da je podrška potrebna, ispunila „Štark arenu“ mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama i dala jak vetar u leđa odbojkašicama Srbije. Na veoma neizvesnom meču sa Rusijom, u ključnim trenucima je snagu našim devojkama ubrizgavala upravo energija sa tribina.

Izabrane vesti

"Bilo je predivno igrati u ovakvoj atmosferi u „Štark areni“. Hvala svim gledaocima... Na kraju je bitno da smo pobedile, nije bio visok kvalitet sa obe strane", rekla je posle pobede 3:2 protiv Rusije Tijana Bošković i potom nastavila: "Gubile smo mnogo poena i mi i oni. Ali, mislim da je ovo dobra opomena pred osminu finala, jedna malo teža utakmica u grupi, posle onih koje su trajale samo tri seta. Nadam se da će u nastavku biti sve bolje".

Srpkinje su zatvorile grupnu fazu sa skorom od pet pobeda, pa će u osminu finala sa prve pozicije.

"Sigurno da smo očekivale tešku utakmicu, ekipa Rusije je kvalitetna bez obzira na to što je u podmlađenom sastavu u odnosu na OI", rekla je posle meča Bojana Milenković i dodala: "Očigledno da smo se posle drugog seta opustile i to nas je dovelo u situaciju da igramo pet setova. Smogle smo snage, odigrale do kraja i obradovale divnu publiku koja nas je danas bodrila i davala vetar u leđa. Ne znamo ko nam je protivnik u osmini finala, ne žurimo nigde... Bitno je da se odmorimo i spremimo za nastavak Evropskog prvenstva“.



tagovi

ženska odbojkaška reprezentacija SrbijeTijana BoškovićBojana Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara