Komentari na vest

Tijana Bošković donela odluku o nastavku karijere, priča se o plati od 2.000.000 evra

t

trener

pre 4 meseca

Pise i na strucnim portalima da je BiH odbojkasica poreklom pred odlukom gde da nastavi karijeru.
K

Koga to zanima

pre 4 meseca

Decko za tvoje dobro Pravac Kovin.Srpkinja iz RS.Milena Rašić Srpkinja sa Kosova.Maja Ognjenovic Crnogorka rođena u Vojvodini.Sve igraju ili su igrale za Srbiju.Đula Mester Mađar rođen u Srbiji.Koga zanima.ko je rođen u Kraljevu ko u Sarajevu a ko u Beču.Neki su Srbi neki nisu zajedničko im je igranje za Srbiju.Tijana najveća Srpkinja ikada.
B

Bora Santana

pre 4 meseca

Od kada je došla svako takmicenje imamo medalju.Napred Srbija i u Pariz po 10 vezanu medalju sa velikog takmicenja prvenstva evrope i sveta i olimpijada.Od 2016 svake godine igramo finala.Niz koji treba da se kruniše u Parizu sa Tićom do zlata.Napred Srbija.Do trece vezane medalje sa olimpijade.Nijedna drzava iz evrope u zenskoj odbojci od ovih danas nema zlato sa olimpijade .SSSR je jedini koji je uzimao zlato na olimpijadi ali odavno ne postoji više.
B

Boba Liman

pre 4 meseca

2 500 000 evra ugovor.Neverovatno.Svetska a naša.Potroši i uloži pametno.
S

Steva mrak

pre 4 meseca

Placena vise od cele zenske kosarkaske reprezentacije Srbije tj vise od svih igracica koje su u timu Srbije..Vise i od zenske rukometne reprezentacije Srbije tj vise svih igracica koje su u timu Srbije.Placena vise nego svi igraci zajedno u muskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije zajedno sa trenerom Špancem.Po ovome se vidi koliki je to novac.Malo je igraca u ligi šampiona u kosarci ,kosarkasa tj muskaraca koji su placeni vise od nje.
D

Da da da

pre 4 meseca

Njoj reprezentacija odavno ne treba da bi imala veliki ugovor.Pitanje dokle ce da igra.Celo leto u timu putovanja utakmice i bez odmora itekako utice da vek trajanja sportiste.Sigurno ce i ona uzeti pauzu kao sto su uzimale i ostale nase u proslosti.
k

kolodin

pre 4 meseca

Gleda devojka i na kvalitet života,živi u Istanbulu već 10 godina tj gotovo polovinu svog života i Istanbul joj je drugi dom,igra za klub koji je odlično plaća i koji je među 4 najbolja u Evropi godinama i sa njim je već osvojila klupsko svetsko prvenstvo gde su baš Vakifbank pobedili.
?

???

pre 4 meseca

Jeli vi stvarno obracati paznje na zenski sport i sta rade te zene okviru tih sportova??
I

Izgleda

pre 4 meseca

Izgleda da ti obracas cim komentarises
D

Da ne vredi

pre 4 meseca

Ne bi joj ni nudili tolike pare. Placaju je vise nego njihovu promoterku i instagramerku Gunes
J

Jxbe

pre 4 meseca

Nema čak ni prvenstvo tj jedno možda odavno a tek lš, nije mi jasno zašto ne ide u klub koji je kandidat za lš
M

Miamaja

pre 4 meseca

Nikome nije jasno zasto ne ide, LS njen klub nije osvojio od 2015. godine. Klubsko svetsko osvojili 2016.kada je ona i nosila klub i bila MVP i evo tek 2023. opet. Ligu se ne secam kada su poslednji put osvojili. Pre nekako je dala izjavu da zeli sa OVIM klubom da uzme LŠ i tursku ligu. Ocigledno ne zeli da ode dok bar nesto od toga ne osvoji. Uopste nije problem sto ona ostaje u ovom klubu, ovo necete verovati najstariji klub u turskoj odbojci, mnogo trofeja imaju kroz istoriju trofejniji od Vakifa koji posle poceo nenormalne pare da ulaze jer su videli da bez para i stranaca (odlicnih stranaca) nema trofeja. Problem njenog klub je taj sto vec godinama imaju lose transfere a ponekad i teske promasaje. Na sve to, trener je katastrofa i da nije Turcin davnih dana bi popio otkaz.
B

Brundo

pre 4 meseca

Ne prodaje veru za veceru.Sta bi bilo da je 2013-2014 pristala da igra za Tursku?Mogu da zamislim komentare.A Turci misle da sve moze parama da se kupi.Ne moze.Jedno je da se igra za klub a drugo za reprezentaciju.Pitajte Nikolu i Vanju Grbica.Oni najbolje znaju.
M

Majkaaa

pre 4 meseca

Preci iz Eczacibasia u Vakif je isto kao preci iz Galatasaraja u Fenerbahce

Darko Novak

pre 4 meseca

Prodajte celi Tim Partizana jeste bolani na pare ako ceigrati Vizura i uprava. 👎 😭😭
A

A i

pre 4 meseca

Tim fmp dive
A

Ako cemo realno

pre 4 meseca

Njen klub bi dao i 10m samo da ona ostane jer znaju ako ona ode da je to kraj. I ovako jedva uzimaju trofeje, i to ne bi ni uzeli da nema njega koja ih je i prosle godine vodila do finala lige a i lige sampiona skoro sama. A vise ni nema toliko kvaliteta na poziciji korektora, sve se svodi na nju Egonu i svedjanku Haak, mada po meni najvece borbe se vode za nju i Egonu. Vakif je prosle godine oborio rekord sa platom Egonu a posle par meseci i Eczacibasi sa Tijanom..
K

Koje pare

pre 4 meseca

Turci ulazu ijuu, ako ona ima platu 2m po sezoni onda stvarno nije cudno sto onoliko placaju Larkina u Efesu 🤯
b

birca komad

pre 4 meseca

ona je frajeru 10 puta popularnija u svetu od Larkina i daleko veci sportista. Nisam siguran da za Larkina znaju u Brazilu, Kini, Koreji...
K

Koje pare

pre 4 meseca

@birca komad, druze nije poenta popularnost. Ogromne pare ulazu razumes, ovo je najveca plata koju je neka odbojkasica IKAD imala. Ako toliko daju odbojkasici nije cudno sto Larkin koji igra 20 puta popularniji sport i od kojeg viseg zaradjujes, prima 4m. Poneta je da placaju skoro sve isto bez obzira o kom sportu se radi.
S

Soichiro

pre 4 meseca

Zasto bi menjala ssredinu gde je vole za sredinu gde su je do juce mrzeli a da je mrze oni sto su je voleli... Da su bankari ponudili 4 mil pa da se izvini ljudima i kaze da za te pare ne nije opcija... Ni moralna ni ekonomska.
K

Ko je mrzeo?

pre 4 meseca

Nisam upucen? Ja sam iskreno mislio da ce otici makar u Italiju jer vidim da slabo sa ovim klubom ista osvaja a realno nije do nje nego verovatno transfera kluba
s

svetski i evropski

pre 4 meseca

uskoro i olimpijski prvak...ima ona sve sto zeli..
R

Rudi Panjko

pre 4 meseca

Niko je ne mrzi, niti je mrzeo. Ne znam odakle vam te proizvoljne besmislice. Bošković ima svako pravo da ide u bilo koji klub, u koji joj se prohte, iz bilo kog razloga. To je sasvim normalno. I klubovi gledaju kako njima odgovara, pa ako se interesi kluba i igrača poklope onda sarađuju. Neće klub trpeti nekog ko im ne odgovara, zahvale se na saradnji i doviđenja, možda ima sentimentalnosti ali on ne odlučuje. Bošković treba da gleda sebe, šta hoće i šta joj odgovara. Sasvim legitimno.