Komentari na vest

Transfer karijere Teodore Pušić, Srpkinja stiže kod Paole Egonu

I

I dalje

pre 6 meseci

I dalje se nadam da ce u Pariz ici Aleksandra Jegdic… mislim da je dobro da Teodora ima klub pred OI, nije dobro da ga nema ali mislim da ce imati slabe minute pored Castillo, koja je realno klasa i najbolji libero na svetu po meni… svakako ce joj znaciti rad u dobrom timu, sa dobrim trenerima i takvim saigracicama. Dobar transfer bolje i da je u nekom klubu i radi nego bez kluba…
č

činjenica

pre 6 meseci

Ide da sedi na klupi pošto pored jedne Brende Kastiljo ona teren nece videti...jedino protiv timova sa dna tabele dobije priliku da igra.
P

Pera KG

pre 6 meseci

Zato finansijski ce da prođe lepo.Da oseti sta je Italijanska liga i da je ima u CV.
P

Prija kraljica

pre 6 meseci

Zaradi napr sada od koncerata u Zagrebu kao cela nasa reprezentacija sem Tijane godisnje!!!
P

Pera KG

pre 6 meseci

Prija kraljica Svasta...Poredis pevacicu koja puni Arene sa zenskim sportom.Zaradi vise nego bilo koja sportiskinja i sve bez srednje skole Dam Dam Dam....
P

Prija kraljica

pre 6 meseci

@Pero KG A te sportiskinje vrhunske imaju skole hahaha.Sve vandredno idu u srednju.Ako nema penzije džaba sve.Samo medalja u reprezentaciji je ugovor snova za njih.Milica Dabovic prodaje polovne stvari da prezivi.
P

Pera KG

pre 6 meseci

Ona ,Aleksandra ce zaraditi u 2023 više nego što iznosi budzet KK Partizan sa Zeljkom i svim igracima u ligi sampiona Partizana.Njoj svaka cast.