"Jusein Bolt"
"Jusein Bolt"

Trči, trči - BOLT!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.17. | 15:57

MOZZART pripremio specijalne igre kojima ćemo ispratiti legendarnog sprintera u zasluženu penziju

Jusein BoltKo što verovatno već i vrapci na grani znaju, najbrži čovek planete Jusein Bolt odlazi u sportsku penziju. Poslednje takmičenje na kojem će "paliti tartan" je Svetsko prvenstvo koje se od petka do narede nedelje (4-13. avgust) održava u Londonu.

Legendarni sprinter je ubedljivo najveća zvezda "kraljice sportova"i kao takav sigurno zasulžuje pažnju, ali pre svega divljenje i ljubav od svih. Pa tako i od MOZZARTA koji je samo povodom njegovog "kačenja sprinterica o klin" napravio posebne igre.

Izabrane vesti

Tako sada možete na našem portalu mozzartbet.com da odaberete da li ćete da uplatite kvotu 1,30 da će Jamajkanac u finalu trke na 100 m trčati brže od 9,90 sekundi, eventualno da će trčati brže od 9,80 što se plaća puta 2,60 ili pak da će biti brži od 9,70 u finalnoj trci sa koeficijentom 3,60. Verujemo svakako da će biti pakleno brz, pošto će mu motivacija biti najjača poslednjih godina, a ako se odlučite za neku od ove tri igre znajte da je Bolt zabeležio najbrže vreme ikada na SP u Berlinu 2009. koje iznosi 9,58 sekundi. On drži i drugo najbolje vreme svih vremena (9,69), a sa Amerikancem Tajsonom Gejom i sunarodnikom Johanom Blejkom deli treći najbolji rezultat (9,69).

MOZZARTOVA fabrika kvota radi punom parom, tako da pored kvota na Jusu, kako je Bolta iz milošte zvao legendarni TV komentator Duško Korać, u svom SPECIJALU na SP u atletici je između ostalog pripremio i igre za svih osam naših atletičara koji će se takmičiti u Londonu narednih 10 dana. Pa ako verujete npr. da će Ivana Španović preskočiti 7,10 m, što joj je lični, ali i naš, državni rekord, nudi vam se kvota od 3,00, dok će vam se ulog uvećati za 10 puta ako se ostvari prognoza da će naši takmičari uzeti makar dve medalje u Londonu.

Ostale igre potražite na mozzartbet.com ili u našim kladionicama.

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaJusein BoltJamajkaIvana Španovićatletika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara