Premium kanali na TV Arena Sport
Premium kanali na TV Arena Sport

Tri nova Premium kanala na Areni: Večiti, El Klasiko i derbi Italije već u nedelju na novoj adresi

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.10.21. | 11:51

I ne samo to…

NBA i Primera već su se preselile, čeka se i Premijer liga od leta, pa ni osam kanala nije dovoljno TV Areni Sport da emituje sva sportska takmičenja na koje ima prava. Zbog toga od ove nedelje i tri nova Premium kanala na kojima će sportski fanatici moći da gledaju najzanimljivije utakmice.

Ono što je najbitnije, iz Arene tvrde da će tri premium kanala biti dostupna svim korisnicima na teritorije republike Srbije.

Izabrane vesti

Naime, premium kanali će ubuduće biti na mestima na kojima su do sada bili “obični” prvi, drugi i treći kanal. Oni će se pomeriti za tri mesta, odmah iza premium kanala.

A već prvog dana bogat sadržaj. Arenina ekipa biće na stadionu Kamp Nou pred El Klasiko sa Realom odakle će slati ekskluzivan intervju, a emitovaće se i film posvećen najvećoj utakmici španskog fudbala.

Na Premium 1 kanalu biće prenošene i utakmice TSC – Partizan (13.30), Crvena zvezda – Radnički (18.45), de derbi Italije između Intera i Juventusa (20.45). Na ostalima će ići mečevi Olimpik Marselj – Pari Sen žermen, Napoli – Roma, utakmice ABA lige…



tagovi

TV ArenaArena sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara